Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika smyk

Robicie poprawki makijażu w ciągu dnia?

Polecane posty

Gość weronika smyk

Jeśli tak to jakie?????

Gość laura_90
Nie ;pp zazwyczaj mi sie nie che, w szkole to najwyzej blyszczyk. No ale jesli po szkole gdzies wychodze, to wszytsko w sumiecaly makijaz od nowa.

Gość weronika smyk
no właśnie, ja też robię czasami cały makijaż od nowa, bo poprawki nie za bardzo wyglądają Czasami poprawiam sobie cień na powiekach, bo najszybciej schodzi, ale nigdy nie uzywam ponownie fluidu ani pudru, bo wydaje mi sie, że robi sie maska

czasem cienie poprawianm bo sie zbieraja w zmarszczak na powiece czasem tez pudruje

czasami przypudrowuję twarz, jeśli się błyszczy, ale to się rzadko zdarza. nakładam szminkę.

Gość mejbiLejn mejbi something else
Dziendobry - cera mieszana,tradzikowa : punktowo dermacol i jak bardzo jest zle to puder w kamieniu,oczywiscie jak splywa to cale i oczy czasem tez (kreski na gornej powiece) , ale jak sie jedzie 12h autobusem dajmy na to z Zachodnich Dojczland na nasz kolorowy pipidówek , a przerwy sa gora 10min na siku i faje to NIE MA KIEDY nie ma jak i przewaznie nie ma gdzie jak parkingi lesne gdzie lustra sa podobne do ciemnych szyb w brudnych autobusach telekomunikacji publicznej wiec mozna rownie dobrze poprawiac tapetke z zamknietymi oczami ,to tak srednio sredniawo. / To ugryzlo najpierw skoro juz o poprawkach i zmywaniu. Podczas 2 miesiecznego pobytu wsrod ludzi wywodzacych sie od malpy ,widzialam tylko jeden brudny samochod.Tu u nas gdzie Bozia bez obrazy oczywiscie (polityka mi uszami wychodzi tfu tfuuu pluje na was podle upolitycznionopodobne marnotrawne typy z brudnymi paluchami ) zrobila to inaczej,licze czyste samochody.Od rana jak narazie dwa.

Gość ta powyżej to chyba jakaś
nie teges :O

Gość i to bardzo nie teges
w każdym poście pisze, jak to w Polsce źle, a w Dojczlandówku piknie. niech se tam wraca lepiej, po co tu przyjechała i bzdury wypisuje. a polska słoma pewnie nadal z butów wystaje, sądząc po stylu i treści postów.