dora20 0 Napisano Październik 20, 2006 mam problem, bipre novynete juz 3 miesicce i mialam przy nich plamienia, w kazdym opakowaniu praktycznie..przy pierwszym do polowy opakowania, przy drugim i trzecim przy ostatnich kilku tabletkach i przez przerwe..dzis jest pierwszy dzien z 4 opakowania(postanowilam wizac jeszcze jedno, jesli plamienia nie ustana to ide go gina po jakies inne tabletki) no i rano po stosunku znow krawienie..dziwne ono bylo, bo tak sporo krwi na raz, bardzo szybko wyleciala i koniec, po 15 minutach juz bylo po krwieniu...nie wiem co to,czy moze cos sobie obtaralam czy moze nadzerke mam?ale bylam u gina 3 miesice temu i nic nie stwierdzil, czy by mola ta nadzerka sie zdobic w takim ktorkim czasie..bede wdzieczna za pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Październik 20, 2006 prosze o jakies odpowiedzi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze za ostro bylo Napisano Październik 20, 2006 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
humorzasta niunia 0 Napisano Październik 20, 2006 mi sie wydaje ze albo to nadzerka albo zle dobrane tabletki za mało hormonów i poprotu stąd te plamienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Październik 20, 2006 pojde nidlugo go gina jesli w 4 op[akowaniu bede miala jeszcze plamienia..ale mnie zastanawia to co bylo dziś, to krwawienie po sotsunku, to bylo takie dziwne, bo to byla normalna krew jak z rany taka czerwona i plynna, a nie tak jak miesiaczkowa..moze ja cos sobie obtarlam np? bo na poczatku czulam lekki bol..i w ogole to byl stosunek po 3 tygodniowej przewrwie, moze to ma jakies znaczenie..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neni 0 Napisano Październik 20, 2006 ja tez biore novynette 4 miesiac i przez 3 miesiace mialam plamienia a przy 3 opakowaniu wystapilo u mnie krwawienie przy 15 tabletce jak normalny okres i zwariowalam :o lekarz stwierdzil jednak ze wszystko jest ok i zebym zaczela nastepne opakowanie a jesli przy nim dalej bede plamic to bede musiala zmienic... a wogole to powinnam zrobic przerwe i to moj wielki dylemat :( a co do Twojego krwawienia to nie wydaje mi sie zeby to bylo przez tabletki raczej tak jak pisaly dziewczyny wyzej moze za ostro bylo :P tymbardziej ze po przerwie albo nadzerka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Październik 20, 2006 no ostro tez bylo:) i mysle ze jakby to bylo takie krwawienie z macicy to by bylo inne, taka krew jak z miesiaczki i troche dluzsze, a tu to bylo moze 15 min , jak juz wylecialo wszystko to potem zero krwi,a teraz juz mam normalny sluz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiolka5 Napisano Październik 21, 2006 napewno dlatego że bierzesz tab. antykoncepc. i w twoim organiźnie jest za dużo estrogenów lu masz za wysoka prolaktynę. Ja tez tak miałam- tabletki rozregulowały moje hormony. Potem miałam problemy na początku ciązy o mało nie poroniłam( za mało progesteronu). Odłóż tabletki i zbadaj wszystkie hormony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkkkkkk Napisano Październik 21, 2006 ktoś tu npisał ze za mało hormonów i z tąd plamienia;/ to jest raczej odwrotnie plamienia są jak hormonów jest za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach