Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem dziewicą 28letnią

Jestem 28 letnią dziewicą...troche mnie to krępuje ale

Polecane posty

Gość Jestem dziewicą 28letnią

nien znalazłam do tej pory faceta z którym chciałabym to zrobić:o a teraz to juz nadzwyczajniej mi się nie hcce szukać:(

Gość Święta Wincenta
Przegrałaś życie :O :P

Gość jestem 28 prawiczkiem
i kogo to obchodzi radz se sama ja tez radze sobie sam, jednego tylko nie rozumiem po co szukac? kobiecie latwiej jest pojsc do lozka niz facetowi no chyba ze zaplaci, owiesz pierwszemu lepszemu to ci pomoze, a jak ja powiem pierwszej lepszej dziewczynie to mnie zbluzga taki ten swiat porabany, dziewczyny boja sie seksualnosci i tego ze zostana wyzwani od dziwek, a facet sie nie boi i ma w nosie reszte

Gość wloczykij
jak nie chcesz miec dzieci to niech zostanie tak jak jest, w koncu seks jest do robienia dzieci a nie do przerywania blony, jak przyjdzie czas na dzieci to nie bedziesz dziewica

Gość lepiej czekać za długo
niż zacząć zbyt wcześnie;)

Gość nie krepuj się szkoda sznurka
🖐️

Gość zostaniesz stara panna
wiec zabierzesz dziewictwo juz do trumny

Gość aabbcddggkkccc
też byłam i też źle sie z tym czułam, dziś mam wspaniałego mężczyznę, z którym spędzę mam nadzieję reszte mojego życia i bardzo się cieszę, że na niego poczekałam

Nie martw sie. Pochodze z malego miasta i znam kilka dziewczyn, ktore w wieku 30 lat nie mialy jeszcze doswiadczenia z mezczyznami. Naturalnie ciezko im, bo chcialyby juz miec swoje wlasne dzieci, a tu niestety nawet partnerow nie maja. Nic na sile, czasami szuka sie bardzo dlugo. Nie masz tego wypisanego na czole, ze z nikim nie spalas. Tylko moja rada: nie czekaj na ksiecia z bajki-oni sie nie pojawiaja w naszym codziennym szarym zyciu.

Gość ja dusze go od lat
Bije koniora od 15 roku zycia zaczeło sie to całkiem niewinnie od draznienia go ręką po główce chwytałem go w dwa palce i masowałem i doznałem mocnego mrowienia zacząłem sapać i mocno dyszeć oczy chciały mi wyjść z orbit slina ciekła mi z ust a gdy minęło zapragnąłem tego ponownie. W wieku 17 lat zacząłem się chlastać w majty nasienie aż zżółkły od tego nasienia robiłem to 7 razy na dzień w nocy sadziłem w piżame chodziłem cały zaplamiony z zółtą plamą w kroku do tego niemiłosiernie bździałem sadziłem w pizame i w majty. wszystko miałem przebarwione plamy na majtach i piżamie bo niemiłosiernie sadziłem draż niłem go na siłe i wypróżniałem jaja nie nadażały z produkcją nasienia majty i pizama były niemiłosiernie zażółcone kutos mi sie krzywił na lewo bo podczas bicia prawą ręką przechylał mi sie na lewo pózniej wpadłem na pomysł sadzenia na brzuch i w pościel ale żółkła od nasienia szczególnie gdy przed biciem konia oddawałem mocz to jego resztki wychodziły razem z nasieniem w posciel. Przescieradło było całe w zółtych plamach na poszwie były również do tego niemiłosiernie bździałem w pizame szczególnie po zjedzeniu chleba w mikrofali smród był niesamowity smierdziało tak że by siekiere zawiesił wszystko zażółcone od nasienia na brzuchu miałem zaschniętą sperme. Gdy zacząłem ją scierac z brzucha papierem toaletowym zacząłem odczuwac skutki finansowe poniewz nie starczało mi na nowe rolki papieru toaletowego ktorym scierałem nasienie z brzucha. Na samo scieranie spermy z brzucha zużywałem dziennie dwie rolki papieru toaletowego do tego doszły koszty wody za pomocą ktorej spuszczałem ten papier w kiblu. Obecnie jestem bankrutem zrujnowały mnie koszty wody i papieru toaletowego którym scierałem nasienie z brzucha i znów sadze w piżame i w majty wszystko mam zażółcone od spermy do tego niemiłosiernie sadze w pizame koniora bije co chwile wszystko wsiąka w posciel i w przescieradło i w majty oraz w piżame na papier mnie nie stac wiec musze chodzic cały zażółcony w plamach posciel mi cała zżółkła od tego nasienia przescieradło tez majty sie przebarwiły do tego niemiłosiernie bzdze Aktualnie mam 38 lat i nadal sadze w piżame i w majty oraz w przescieradło i w posciel niesamowicie bzdze i nadal mnie niestac na nowe rolki papieru toaletowego którym scierał bym nasienie z brzucha wiec chodze cały zażółcony z plamami w kroku i sypiam w żółtej piscieli na zżółkniętym przescieradle !

Gość henk1
Witaj ,masz odwagé i silé jeszcz to mogé pomuc. Jedynie powazny zamiar nie bzdury a oni drwiá z wlasnie z czego ? chyba z samych siebie IMBECYLE.

Jestem dziewicą 28letnią : czekaj z tym na odpowiedniego goscia, nic na sile bo bedziesz zalowac, a przynajmniej nie bedziesz miala milych wspomnien, do tego seks moze Ciebie obrzydzic! Lepiej czekac i tak oddac sie osobie ktora pokocha, a napewno gdy jej to powiesz bedzie najszczesliwsza na ziemi! do reszty: gratuluje wyobrazni, chyba ze to prawda, ale dobra ;)

Gość Wez sie
przedziuraw sama jakins twardym ogorkiem i nie bedziesz juz dziewica . Jaki problem ? :P :classic_cool:

nie no serio 28 lat i 0 sexu?????dziewczyno jak ty sie uchowalas?pewnie jestes przecietna i niesmiala tak?no ja stracilam dziewictwo moze zbyt wczesnie bo majac 13 lat ale nie zaluje chociaz bylo tak sobie.........

Gość kik*
ale co to nas obchodzi? jakaś nowa moda na tym forum z tymi dziewicami. chcesz, to się kochaj, nie chcesz to nie. toż to ani powód do dumy, ani do wstydu. ale po co ten topik?

Gość kik*
ostatnio miałem orgie w leader price,tylko niestety zamiast kasjerów uczestniczyli w niej jacyś ochroniarze wynajęci z agencji ochroniarskiej "Dziarski Emeryt" ,dymali mnie do białego rana polewając sokami z promocji i przeterminowaną bitą smietaną

Gość prawiczek jestem
A na mnie moja nie czekala, przeruchana juz, a ja jestem prawiczkiem i teraz to ona ma przewage nade mna.

Gość dobrze cie rozumiem autorko
tematu!! ja mam 26,5 i tez nie znalzlem tej wlasciwej - jako ze malo towarzyski jestem to mozna rzec ze nawet zbytnio nie szukalem ale jakies tam dalsze znajomosci były - a teraz mam to gdzies , nauczylem sie zycia w samotnosci i po prostu nawet nie chce mi sie szukac!

Gość baby nie mam to sam to robie
ja sadze na brzuch i wycieram papierem toaletowym spuszczam go w kiblu oraz podtrzymuje nieraz kał i dopiero po czasie ide go wyrzucic

Gość myszka22222222
hej rozumiem cie ja tez jestem 28-letnią dziewicą ale mam okazje tow koncu zrobic ale mam obawy jak mu to powiedziec jak on zareaguje na ta wiadomosc i czy poczekac jeszcze z tym czy isc z nim odrazu bo co on sobie o mnie pomysli nie wiem co robic

Gość gość
Do samotności nie ma się co przyzwyczajać, tylko trzeba zrobić coś aby sobie kogoś znaleźć. Nie idzie Wam w realnym świecie to szukajcie w sieci. Mało takich miejsc? Macie chociażby mynago, tam możecie spróbować.

Gość gość
nie przejmuj się w seksie nie ma nic nadzwyczajnego. Z seksu mogą być same kłopoty i problemy no chyba ze trafisz na fajnego faceta na wiele lat :). To rzadkość...

Gość gość
ja straciłam dziewictwo w wieku 26 lat i żaluje że sobie nie używałam. Zakochałam się bez pamięci ba nawet mamy ślub i dziecko... Ale okazał się nie warty moich uczuć bo niestety okazało się że nałogowcem i c**j wielki z miłości. Już go nie kocham, na pewno bym się w Nim nie zakochała jakby nie był moim pierwszym partnerem a skąd mam wiedzieć czy z innym nie było by mi lepiej w łóżku? Chce rozwodu....