Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owłosiona ona

Co myslicie o owlosieniu kobiety na nogach

Polecane posty

Gość Ja golę codziennie
jak mam czas to rano, a jak nie mam czasu to wieczorem.... bo jest okropne!

Gość Ja golę codziennie
A ponieważ jestem delikanta nie stosuję depilacji woskowe, a po goleniu golarką rosną jak na drożdzach ;)

Gość Droga koleżanko
golarka = maszynka jednorazowa dla nie wtajemniczonych :)

Gość Ja golę codziennie
jasna cholera --> proszę Cię bleeeeeeeeeee ;)

Gość Ja golę codziennie
juken - san -----> ;)

Gość Ja golę codziennie
Ja zimą też pozbywam się teko cholerstwa, bo kiedy mam z zimna "gęsią skórkę" to straaaaaaaaaaaasznie bolą mnie odrastające włoski..... ile ja w ciągu roku namacham sie tą maszynką;)

Gość Ja golę codziennie
Bo kiedyś.... to było wszystko lepsze ;)

Gość Ja golę codziennie
Ale sama w domu maltretowałaś się? Czy pierwszy raz poszłas do kosmetyczki? Ja w strachu chodzę do kosmetyczki brwi wyregulować woskiem to nie chcę wyobrażac sobie - siebie w trakcie depilacji nóg ;)

Gość gej warszawski
kiedys szukalem kochanki z wlosami na nogach, potem znalazlem faceta i poczulem sie szczesliwy ;)

Gość ciekaw jestem...
?

Gość pomysłowagłowa
Jestem ''szczęśliwą' 'posiadaczką bujnego owłosienia na głowie (super sprawa!) i na nogach(niestety...).Goliłam,ale szybko odrastały (jeszcze grubsze i twardsze),spróbowałam plastrem z woskiem,ale myślałam, ze z bólu się posikam...Wreszcie kupiłam sobie depilator. Najzwyklejszy,bez bajerów,za 70 zł. Powolutku przystąpiłam do dzieła. Gorąca kąpiel i wydepilowałam nogi do samej d**y. Bolało,a jakże.W kilku miejscach pojawiły się kropelki krwi,całe nogi w czerwonych kropkach,aż obrzękły. Na dodatek w nocy miałam gorączkę a nogi aż paliły...Ten ''pierwszy raz'' zapamiętam do śmierci :( Za każdym kolejnym razem bolało mniej. Rośnie coraz mniej włosków,na dodatek cieńsze i jaśniejsze.:) Myślę,że owłosienie u kobiet jest jakieś takie obrzydliwe...:( Depiluję się dla mojego,dobrego samopoczucia,bo mężowi absolutnie to nie przeszkadzało...

Gość nei_nei i już
Polecam depilację na masę cukrową nie alergizuje, skuteczne i tanie ;) całe ciało w cenie torebki cukru w jakąś godzinę przy odpowiedniej wprawie raz na 4 -8 tyg :D Golenie jest okropne :O ten jeż na nogach po kilku godzinach !!

Gość pomysłowagłowa
No cóż...Jak wszędzie,to wszędzie... Ale tam wchodzi w grę tylko golenie... Jednak ja to robię rzadko,bo po paru godzinach wyłażą mi swędzące krosty i muszę się drapać :( Z dwojga złego wolę futerko :)

Futerko tez jest przyjemne ;) No i przeciez zawsze mozesz tak to rozwiazac, zeby drapal ktos inny ... pewnie tez bedzie przyjemnie ;)