Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GG7029416

Puste mieszkanie czeka na kobietę..Warszawa

Polecane posty

dobrze, że jeszcze wróciłeś nie gaśnij!nie zgadzam się! możesz iść spać,ewentualnie:-) a może wysłać Ci jednak ten kocyk?:-)

tak, tak, mam Narzeczonego. I oczywiscie nie zmieniłabym tej ytuacji nigdy w życiu. A Jego nie zamieniłabym na nikogo innego! :) bo kocham Go nad zycie A moje pytanie było teoretyczne, bo chciałam wiedziec tylko jakie masz zamiary, czy czysto0fizyczne, czy duchowe równiez. Twoje odpowiedz trochę mi przywróciła sen w porządnych ludzi. Tzn tak jak powiedziałam wcześniej inteligent + nie wyrafinowany, nie chamski typowy facet. więc tylko życze powodzenia w życiu i takiego szczęscia jakie mam ja :)) papapa

Gość wybacz Kikunia
ale masz tak nawiedzone teksty... a facet ma polewkę. Czemu go tak wychwalasz? Przeczytalam cały topik i nigdzie nie widzę tych jego wspaniałych cech. Bawi się w kotka i myszkę.. Napisze dwa zdania o niczym a laski naiwnie czekają na wiecej, a on tak sobie zwodzi... i zwodzi.

Do wybacz.. Wybaczam, choć Kikunią nie jestem :) Pozwolę sobie na stwierdzenie, z faktu, że Ty w tym topiku niczego nie dostrzegasz, nie oznacza jeszcze, że nic w nim nie ma.. Nie traktuj tego jako megalomani.. Po prostu nie każdy z nas ma taką samą percepcję i próg właściwości.. Poza tym szczęśliwie się składa, że ludzie mają różne gusty, poglądy i hierarchie wartości.. Dla jednej osoby Lars von Trier, Salvador Dali czy też Aleksander Dumas to tylko przykłady artystycznego kiczu, uprawianego z ostrym zacięciem marketingowym.. Dla innych to geniusze. A oni po prostu są, jacy są.. Nie śmiem się z kimkolwiek porównywać - po prostu akurat takie przykłady przyszły mi jako pierwsze do głowy.. Przy okazji, powiedz nam proszę, kim jesteś? Może mężczyzną w moim wieku? To zrozumiałe, że facetów takie intelektualizowanie denerwuje.. A może irytuje Cię to Bogu ducha winne mieszkanie? A może trzydziestoletnią kobietą ze złymi doświadczeniami z przeszłości? Z historią na koncie w postaci faceta, który \"wykorzystał i porzucił\"? Powyższymi pytaniami nie sugeruję, że z kimś, kto twierdzi, że jestem \'be\', a przynajmniej nie jestem \'cacy\' musi od razu \'być coś nie tak\'. Po prostu ciekawi mnie, komu chciało się czytać całość :) Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia :)

Literówki, literówki.. zamiast \"z faktu\', powinno być: \"że z faktu\" zamiast \"megalomani\" - \"megalomanii\" zamiast \"próg właściowości\" - \"próg wrażliwości\" Chyba muszę zatrudnić korektora.. Może Kikunia się zgodzi ;-)?

i jeszczcze jedna zamiast \"nie oznacza\" -> \"nie wynika\" chyba powinienem przestać pisać o poranku :)

Gość Michu.
zrób se laske !!! i nie pisz wiecej.nie chca to nie łaske im robisz a one maja cie w dupie.

Gość żenada jak tralalala
tulipanek965 to ten sam co gg cos tam coś tam ... kolo w akcie rozpaczy, że nikt nie traktuje go powaznie stworzył "kandydatkę" :o odechciewa się wchodzić na forum mając świadomość, że są takie imbecyle.

>>>żenada... wypraszam sobie takie insynuacje!nie jestem jakąś tam \"stworzoną\" kandydatką.kto cię upoważnił do stwierdzenia, że nikt nie traktuje tego tematu poważnie?ogółem nie jesteś.nie chcesz, to nie wchodź na forum. wolna wola! pozdrawiam! matematyka wzywa:-)

Gość wybacz Kikunia
:) NIe trafiłeś. Nie jestem facetem. NIe mam lat 30. Nikt mnie nie wykorzystał i nie porzucił, to raczej ja tak postąpiłam. Jestem szczęśliwą młodą kobietą. NIe mam nic właściwie do tego topiku, ale jak czytam takie wypowiedzi jak Kikuni to mi się nóż w kieszeni otwiera... Oda do wspaniałego gg70.. nie lubię takiego włażenia w tyłek. Żeby zaspokoić Twoją ciekawość - przeczytałam całość, chciało mi się. Często po pracy wchodzę na kafe i czytam sobie dla odprężenia, tutaj akurat nie trzeba było się jakoś szczególnie wysilać... i to był plus tematu.

ach te kobiety.....uwielbiają kłótnie....jedna mądrzejsza od drugiej :) nie wiem skąd tyle złości w ludziach? czy nie prościej jeśli komuś się nie podoba...poprostu zmienić topik? a cukrowanie....chyba nie jest zakazane? :) jak zauważyłam słusznie >>>>>>>wybacz kikunia......wchodzimy tu na kafe dla odprężenia....to po co te złośliwości?

Trudno być odprężonym, skoro kończy się pracę o 8 rano.. Być może takie zajęcie daje szczęście.. Nie powiem, z jakim fachem kojarzą mi się takie godziny pracy :P Nie jest to w każdym razie praca biurowa ;-)

Gość city123456789
Hej Mich czy to znaczy ze masz na imie Michal....jak tak to powiedz jak wygladasz......juz jestem twoja......to imie mnie podnieca

Gość wybacz K
:) myślisz, że to, że o 8 rano tu coś napisałam to znaczy, że czytałam ten topik o tej porze? Cukrowanie nie jest zabronione, jesli ma jakieś podstawy to jest miłe. Nie jestem złośliwa. Za to pan okazuje się złośliwy - jaką pracę wykonuję.. Gratuluję, jeśli tylko praca biurowa przynosi Ci szczęście.

Gość wybacz K
a tak w ogóle to sorry, jesteście wszyscy fajni tak ogólnie. Macie fajną zabawę i pewnie dzięki takiemu topikowi lepiej Wam i weselej leci dzień. Nie wiem czemu mnie tak wkurzyło cukrowanie tej dziewczyny, ale to takie sztuczne, że nie mogłam się po prostu powstrzymać.. papa

chamstwo na forum - razi cukrowanie - jeszcze bardziej zacznijmy pisać do siebie krótkie, żołnierskie teksty... i wszyscy będą zadowoleni:-) a ja kolejny dzień nad stosami książek...ku chwale Ojczyzny!:-)

Hmm... tak mi tylko (trochę off-topikowo) przyszło do głowy, czy przyjdzie kiedyś taki moment, że już nie wytrzymam, zmęczę się, poddam i sama zamieszczę podobny anons... Wiek ten sam, sytuacja podobna, nawet miejsce się zgadza. :-) W każdym razie - wszystkiego dobrego, autorze! I Wam, wszystkim go wspierającym! :-) 🌼

Do gg7029416. Przeczytałam kilka Twoich pierwszych wpisów i przyznaje że czytałam z usmiechem na twarzy:) Nie szukam faceta więc nie pisze żeby składac Ci tu jakąś oferte ale życzyć powodzenia w poszukiwaniach;)Obyś znalazł świetną kobietke w nagrode za Twoje błyskotliwe odpowiedzi. Powodzena.

Islandio.. wyspo daleka, wyciszona i piękna.. Dziękuję za kilka ciepłych słów 🌼 Gdybym emigrował, wybrałbym chyba Islandię, Wyspy Owcze, Północną Szwecję lub Nową Zelandię. Czy ktoś jeszcze podziela moje poglądy odnośnie wyboru destynacji emigracyjnej :)?

Do gg7029416 Przeczytałam wszystkie wpisy od początku... i śmieszą mnie te uwagi w stylu, że jesteś taki i owaki, ze to niemoralne, be i fuj... a tacy TOLERANCYJNI podobno jesteśmy.... Ja dołączam sie do powyższego wpisu i też życzę szczęścia w poszukiwaniach. Żyjesz jak chcesz i jak się Tobie podoba. Nie nam to oceniać :) Wszystkiego dobrego :)