Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaski tyłek

Mam płaski tyłek. Jak go ujędrnić i podnieść?

Polecane posty

Gość płaski tyłek

Jakie ćwiczenia uniosą pupę do góry, żeby nie był taki obwisły? Zaznaczam że nie mam grubej dupy tylko płaską. Pliss pomóżcie...

Gość przysiady pływanie i jazda
na rowerze powinny pomóc.

Gość bibik
Napinaj posladki kilka razy dziennie i na pewno plywanie!!!!

oraz regularne masaże.

Gość płaski tyłek
a czy jeżdżenie na rowerze nie spłaszczy go jeszcze bardziej? Od siedzenia przecież się spłaszcza :( a na pływanie nie mogę sobie pozwolić, bo mam zakaz korzystania z basenu (niestety ciągle nawracające grzybice :()

to może wybierz się na silownię,fitness i zapytaj tam trnera,instruktorke jakie ćwiczenia by Ci poleciła.

Gość płaski tyłek
a samodzielnie w domu się nie da?

da się,tylko nie wiem jakie cwiczenia.Dlatego popytaj sie specjalistów,bo na pewno są takie cwiczenia ktore mozna wyknywac rowniez w domu,niekoniecznie na silowni:-)

implanty :P taka budowa...płaski tyłek nie zaokrągli się w cudowny sposób :o

Gość up_ up_ up_ up
czy moze sie wypowiedziec jakas instruktorka fitness? czekam na konkretne cwiczenia :-)

Gość płaski tyłek
ten dowcip wyżej chyba się nie udał, bo jak już mówiłam nie mam "fałd tłuszczu". Nie mam wielkiej grubej dupy, tylko płaską, a to jest różnica!!

Gość rowerek najlepszy

Gość rower jak najbardziej
marszobiegi tak ze wyciagasz jak najdalej noge i stawiasz najpierw piete. cwiczenia to takie: klekasz na dywanie, opierasz rece na dywanie (na pieska) podnosisz jedna noge do gory prostujesz w kierunku sufitu i wyciagasz jak najwyzej, powtarzasz 30 razy i druga noga tak samo, serie powtarzasz 3 x. w tej samej pozycji (na pieska) ugieta noge podnosisz w bok tak zeby miedzy nogami byl kat prosty 20x zmiana serie powtarzasz 3x... zrozumiale ???

Gość Skaterka
Tylko rolki - dupa nie do poznania

Gość płastuga
O rany ! A ile trzeba jeździć na tym rowerze? znaczy jak dłuuuugo?

Gość ja też mam
płaski i już sie z tym pogodzilam :) ale piersi mam super .

Gość wyrobić mięśnie
głębokie przysiady, najskuteczniej z porządnym obciążeniem ... hehe, może z 20kg? :)

polecam zestaw ćwiczeń TamiLee - \"Ja chcę miec takie pośladki\". słyszałam że mozna zamówić na www.merlin.com.pl, po 14 zł

Gość joter
Możesz iść do ortopedy skontrolować kręgosłup. Płaski tyłek jest często spowodowany brakiem wygięcia końcowej części kręgosłupa. Musisz po prostu wyrobić sobie odruch lekkiego wypinania tyłka. Jazdy na rowerze w pozycji stojącej mogą być przydatne, lub kierownica nisko, siodełko wysoko. Do tego jeszcze może skłony. Jak tyłek jest słabo umięśniony to w pozycji na czworaka rób wychyły nóg do góry. Pozdrowienia

Gość Anka niunia
Polecam domowe cwiczenia bez zbednego wydawania kasy, rower bron boze nie bo tylko zrobia ci sie miesnie paskudne nog i bez rezulatatu na pupe, powiem jedno wpisz sobie w google cwiczenia na jędrną pupe zobacz co proponuja grupy fitness a są opisy cw w necie bo sama kiedys sobie szukalam i wydrukowalam, sa tez ze zdjeciami, pocwicz, napewno troche sie podniesie . ale cudu nie sprawisz bo moze taka juz Twoja natura, pozdrawiam:)

Gość Moja dupa jest płaska jak nic
Też mam płaski tyłek ... i właśnie szukałam czegos jakiś ćwiczen czy cos w tym stylu ale jak narazie nie moge znaleść ... ;/

Gość gość
Ja z kolei mam za małe cycki, ale za to tyłek bardzo odstający, każdy facet się gapi, szkoda że nie można się zamienić:))

Gość gość
Z tym rowerem to prawda, ja od lipca jeżdżę do pracy rowerem ( 2km w jedną stronę czyli wychodzi 4 ) i rzeczywiście tyłek super umiesniony ,odstajacy i twardy. Efekty zauważyłam już po 2 tygodniach.

Gość gość
mi pomogły przysiady :D

Gość gość
przysiady z obciążeniem

Gość gość
wpisz w yt ewa chodakowska ćwiczenia na jędrne pośladki czy coś w podobie, i do tego połykaj codziennie małą porcje kreatyny, przed ćwiczeniami i po jedz w miare + smaruj regularnie brzuch kremami które zapobiegną odkładanie się tłuszczu w brzuchu. Po miesiącu zobaczysz różnice. Ja właśnie tak robiłam :)