Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

Rozsadek czy miłość?

Polecane posty

[20.10] 18:25 pauluusia Zawsze myślalam, ze mnie to nie bedzie dotyczyc, do czasu. A teraz zastanawiam sie czy warto byc z facetem z rozsadku. Wiem ze jest dobrym czlowiekiem, ze bedzie dbal o mnie i o dom. Zawsze bedzie probowal robic tak bym byla szczesliwa...ale..to mowi mi tylko rozsadek. A serducho , ze to nie jest szal milosci i \"nieprzyzwoitych uczuc\" - choc sadze ze zadne nie sa nieprzyzwoite... Ale moze wlasnie o tym szale milsci czyta sie tylko w ksiazkach i widzi na ekranie. Sama nie wiem...

O szlae miłości czyta się tylko w książkach i na filmach. A tego namiastka jest jedynie zakochanie i podniecenie:) Chęć bycia ze soba jest wazniejsza niż wszystko inne:)

czy ten rozsadek oznacza zupelne zero uczuc czy tylko brak ksiazkowej milosci? fascynacja mija a rozsadna milosc, zbudowana na dobrych podstawach zostaje

Gość nikulek
...tak często odchodzą...

ZOZ zespól ostrego zakochania mija po roku tak mowi wiekszosc psychologow, potem zostaej tylko milosc dojrzala bez wiekszych uniesien lib rozpad zwiazku. nie da sie aby motylki w brzuszku byly przez wiele lat