Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamparara

lista glupich pytan i odpowiedzi

Polecane posty

Gość pamparara

czytajac niektore posty na forum, odnosze nieodparte wrazenie, ze ich autorki/rzy zadaja sobie wiele trudu aby wymyslec jak najglupsze pytanie. poniewaz smiech to zdrowie proponuje cytowanie jak najglupszych pytan i odpowiedzi :)

Gość ale sracie
to sobie cytuj podśmiewco

Gość
........czy zdrowo dla mojego bejbi bedzie gdy mocno się wzrusze np. podczas Magdy M., czy zdenerwuje podczas W11? .....................

Gość
Ma ktoś ten wózek? Prawda, że cudny? tu jest tyle głupich pytan ze mozna kulac sie ze smiechu

A ja uwielbiam pytania o oczywiste rzeczy z gotowania typu czy ziemniaki na sypko gotoje się z wodą czy bez?

Gość Magdusia...........
Zebyscie sie nie zdziwily jak wasz temat zostanie wykasowany za to ze bezpodstawnie nabijacie sie z innych kobiet przy nadziei :-( Wbrew pozorom to co ogladamy w TV ma wplyw na nasze dziubdziusie :-0

Gość To jest dobre
14:00 jolusiak czy najpier z krwi obmyja , czy takie zakrwawione obwiną w pieluszkę i podają? jak wziąść do ręki umazane dziecko? ono jest w pieluszce i nie da sie go przytulić bo ma cała główke we krwi? jak to jest? Nie mam pytan do tej dziewczyny :O

i ja mam cos ciekawego :D jezeli poronilam i test ciazaowy wykazuje ciaze to jestem w ciazy? :D czyz nie jest to perelka?

Gość Kolejna z mądrych
Temat: SEX PO PORODZIE?? 14:55 werkaty Jestem już 4 tyg po porodzie (idzie 5 tydz.) czy można powoli próbowac już pierwszych pieszczot??? Nie mówię odrazu o penetracji ale np. stymulacji łechtaczki. Próbowała któraś, jeśli tak to kiedy??

Gość I jeszcze taka
Temat: Jestem w ciąży. Od paru dni nie bola mnie piersi... boje sie ze cos jest nie tak 18:48 Aprilka Jestem w 14 tygodniu ciazy. Codziennie boli mnie brzuch, mam nawet takie lekkie skurcze. Piersi przestaly mnie bolec... a gdzies czytalam ze jedna dziewczyne piersi przestaly bolec i to byl objaw ze dziecko umarlo Juz mam schizy! Wciaz mysle o tym... Wizyte u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie. Czy mozna poronic bez krwawienia?

net-ar pozostala czesc wypowiedzi tez jest dobra :D Coś czuje że mój dzidziu bedzie dobrze sie czuł podczas Szpitala na perypetiach, albo Familiady szpital na perypetiach? :D

wiekszość z antykoncepcji w stylu czy moglam zajsc w ciaze: - plywajac w basenie -biorac tabletki i dodatkowo stosujac prezerwatywe i stosunke przerywany -lezac w ubraniu obok faceta itd

Nie chce nikogo urazic bo nie w tym rzecz ale mnie najbardziej śnmieszą pytania-a jak myślicie czy jestem w ciązy??? -A NIBY SKĄD MAMY TOOOOOOO WIEDIZEĆ???? . Inne pytania mnie nie smiesza a to dlatego że nie każdy jest alfa i omegą

czy dziewica może zajśc w ciąże???? 19:46 HHHHH Mam nadzieje że któraś z was mi pomoże -w piątek próbowałem się po raz pierwszy kochać z moją dziewczyną.Ona normalnie bierze tabletki anty i akurat tego dnia zapomniała jej wziąć próbowałem 2 razy w nią wejść ale za każdym razem ją bolało i dałem sobie spokój-czyli jest dziewicą nadal.Problem w tym że ona jeszcze nie dostałą okresu w niedziele skończyła branie tabletek.Strasznie się boję że ona jest wciąży co wydaje mi sie niemożliwe a może......Dziewczyny jak to jest powieddzcie co robić??

alejezeli chodzi o zadawanie logicznych pytan nie trzeba byc alfa i omega po prostu wystarczy sie zastanowic nad jego trescia

Pytania są może i głupie, ale jest cos o wiele gorszego !!!! Jak sobie człowiek tak poczyta to zaczna analizować i nawet najbardziej absurdalne wypowiedzi zaczyna traktować poważnie. Normalnie jajecznica z mózgu!!!!

kiedys było dobre pytanie ... jednak nie zacytuje bo nie moge znalezc tematu ..... Bynajmniej laseczka pytała czy moze sobie \"pogrzebac\" bo chce sprawdzic na podstawie penetracji szyjki macicy , czy jest w ciąży :O no rozkoszne pytanie to było :D

i jeszcze to..... przepraszm zle napisałam to jak .? podobno jak sie jest w ciązy to jest gęsty biał

Gość to jest dobreeeeeeeee
nieszka.w (nieszka.w@wp.pl) dlaczego w kazdym temacie o antykoncepcji po porodzie nie uwzglednia sie prezerwatyw?? ja osobiscie jestem przeciwko tabletkom, nigdy ich nie uzywalam i nie bede uzywac, zadnych wkladek domacicznych czy jakis tam tez nie bo nigdy tego nie robilam niew iem jak iwogole a o jakims zastrzyku to juz wogole nie wspomne :/ czy nie mozna poprostu uzywac prezerwatyw?? czy to jakos szkodzi na karmienie piersia??

odpowidz na pytanie: CZEGO NIE WOLNO ROBIC PODCZAS CIAZY? 14:40 ja wiem ze nie wolno wyciskac pryszczy i robic oczyszczania u kosmetyczki 14:42 a czemu nie wolno wyciskac pry szczy? bo tego to nie rozumiem akurat 14:43 ja wiem ze nie wolno bo mozna znieksztalcic plod- nie wiem czy to prawda czy nie, albo mozna dostac zakazenia i poronic

pisze madzia..... Dzień dobry kobietki Teraz właśnie oglądam Kawa czy herbata Czuje że chyba dzidziusiowi sie podoba Buziaki śle dla wszystkich na miły początek dnia

\"Uprawialam petting z chlopakiem nie bylo wytrysku 2 tyg pozniej dostalam okres normalnie 5-6 dni... powiedzcie ze to nie to co mysle prosze\"

\"czy objawem ciąży mogą być zawroty głowy, pustka taka jakaś - zero możliwości skupienia, zawiechy takie jakieś, pobolewanie i kłucie w dole? ogólnie takie \"nieswoje\" odczucia\"

\"drugie pytanie jest troche smiale i wybaczcie za smialosc:czy jesli biore prawidlowo tabletki to czy moge sie kochac na maxa, mam na mysli czy moj partner moze sie spuszczac do pochwy?sorry za szczerosc \"

Gość To jest dobre
11:41 _Acha_ Mamutka mam pytanko : czy brak mdłości w 4 tygodniu jest prawidłową reakcją ? Bo ja ich nie mam.......