Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamparara

lista glupich pytan i odpowiedzi

Polecane posty

Gość cale forum jest glupich pytan
czy biegunka to ciąża,.... czy temperatura to ciąża...... czy brak apetytu to ciąża..... czy spuchniete oczy to ciąża.... czy ... czy.... czy... co za głupie pytania

Gość do anita27 tylko
że u niej strach przed powiedzeniem że ejst w ciązy to niczym obsesja.A nawet jeśli mąz ją leje to po cholere z nim jeszcze jest???? żeby póxniej napisać JESTEM W CIĄZY A MĄZ MNIE LEJE

Gość wiecie co ja wam powiem
ten topik ,i te całe wyśmiewanie się to dopiero jest głupota.A kto pyta nie błądzi ......

Gość nasza magdusia......
Nie poszłam wczoraj z mężem na dyskoteke, bo uważam że hałas i opary alkoholu mogły mieć zły wpływ na moją dzidzie Mąż sie obraził i poszedł z naszymi wspólnymi znajomymi Wrócił o 4 nad ranem kompletnie pijany Musiałam sie przenieść na kanape do salonu, bo przecież nie bede spała w oparach alkoholu wydychanych przez niego On jeszcze śpi, dlatego moge spokojnie sobie pooglądać telewizje i pisać z wami na kafeterii Wy, moje najlepsze przyjaciółki potraficie mnie zrozumieć Martwiłam sie całą noc o mojego męża, czy aby w tym lokalu w którym był mieli duży telewizor? Wczoraj przecież leciał Supertalent i nie wiem czy biedaczek oglądał? Na wszelki wypadek nagrałam na video Byle tylko nie chciał oglądać ja bedzie Anioł Pański transmitowany

zaczynam podejrzewac ze teksty Magdusi to prowokacja przeciez gdyby ona byla taka w rzeczywistosci, bylaby zapewne zamknieta na oddziale psychiatrycznym...........

czy mama może dać synowi klapsa? powaliło mnie to na kolana a czy ja moge tera isc zjesc sniadanie?

Gość
a czy ja moge dzis jechac na obiad do tesciowej? kto mi pomoze???:):):):)

Gość asdf........
Magdusia........... Widziałyście moje drogie tą reklame Kubusia, gdzie dzieciaki załatwiły to straszną chmure? Chciałabym, by moja dzidzia też była taka bohaterska i zaradna. Oczywiście wiem że to niemożliwe by załatwił chmure, ale może przecież wiele innych bohaterskich rzeczy robić

Gość makbetka
Wydaje mi się że forum wymyślono po to żeby się wzajemnie wspierać a nie naśmiewać z wypowiedzi innych osób !

Dajcie spokój Magdusi - nie zaśmieca forum setkami topiców, nie jest wulgarna. no taka pocieszna, wyobrażam ją sobie jako taką Sali Mali ( tą z dziecięcej dobranocki :) ) ... poprawia nastrój większości tu bywających. Skoro jest taka - nie psujmy tego, uczyni to za nas jej mąż i samo życie :D ...

Owszem śmiech to zdrowie ale czy niektóre z Was już nie przesadzają???? To niby miał być topik zabawny ale wychodzi na żałosny i to nie za sprawa niejakiej tam Magdusi ..........

Gość andrjej dymianow
na dział poznajmy się na temat gdańszczanie gdańszczanki zaprasza DYMIANOW POZDRAWIAM WSZYSTKIE ZWIERZETA żyjące pod podłogą

Gość to i ja
Jejuńciu, ale tutaj różowo od tych serduszek i usteczek To takie słodkie To forum jest najlepsze ze wszystkich Tyle tutaj miłych kobiet, tyle przyjaciółek, tyle szczęścia Gdybym nie była w szóstym miesiącu to normalnie podskakiwałabym teraz z radości że moge tutaj z wami pisać Buziaczki wy moje najfajniejsze przyjaciółki Pozdrawiam, Magda

Gość to i ja
Dodam że to forum przypomina mi Podwórkowe Kółka Różańcowe. To takie piękne i szlachetne pomagać jedna drugiej w tych jakże trudnych dla nas, przyszłych matek, chwilach Trzymajmy sie razem dziewczyny Pozdrawiam, Magda :D :D :D :D hahahahahhahhaaaaaaaaaaaa

Gość pytanie do kobiet
czym golicie wasiki?

Gość zedzisia
tu nie ma co obstawiać, to oczywiste, że ktoś wpadł na świetny pomysł by innych wkręcić BRAWO Magdusia :D

Gość to i ja
Jak urodzi mi sie syn to dam mu na imie Robert, po słynnym Makłowiczu. Oboje z moim mężem uwielbiamy oglądać jego programy. Natomiast jeżeli urodzi sie córka to nazwiemy ją Małgosia, na cześć jednej z bohaterek Mjak miłość, Małgosi Mostowiak Pozdrawiam, Magda

Gość to i ja
Magdusia........... Terminator kojarzy sie z agresją i przemocą Nie chciałabym, aby moje dzidzi było agresywne Natomiast zarówno Robert Makłowicz, jak I Małgosia Mostowiak to pełni uśmiechu i dobrego serca ludzie dla których chamstwo i agresja wobec drugiego człowieka są obce Pozdrawiam Magda 13:39 Terminator Magdusiu , to ty chyba MjM nie oglądasz .... 13:42 Magdusia........... Faktycznie ostatnio nie oglądam, gdyż jestem w ciąży, a podczas tego serialu bardzo sie wzruszam co ma zły wpływ na moją dzidzie w brzuszku Pozdrawiam, Magda

Gość takie pytanie
jaki model telefonu kupić dla dwólatka? (byk był już w orginale)- to jest zabawne, ale do jasnej cholery!!!! Zostawcie w spokoju ciężarne kobiety, bo to już przesada !!!

Gość i jeszcze jedno
"Masowanie i głaskanie brzucha może wywołać skurcze a tym samy wczesniejszy poród " - chyba uciskanie go jak ciasto :O

Gość uppaaa
Głaskanie wywouje twardnienie mięsni macicy i co za tym idzie---skurcze, moze byc powodem skracania się szyjki. To elementarna wiedza o ciązy, moje wy WSZYSTKOWIEDZĄCE

Gość pieprzenie
jak byłam w ciąży to non stop głaskałam brzuch i jakoś nie urodziłam wcześniej.To jest takie pier....enie.

Nie trzymam niczyjej strony ,ale cytuje \"Ostrożnie z głaskaniem brzucha. To bez wątpienia bardzo miła czynność, przynosząca i Tobie i dziecku ukojenie, ale... dotykanie brzuszka (zwłaszcza kolistymi, masującymi ruchami) może spowodować skórcze i przedwczesny poród. Jeśli podczas głaskania brzuch zaczyna się robić twardy, natychmiast przerwij czynność, połóż się, rozluźnij i dzwoń do ginekologa. Twardy jak kamień brzuch jest jedną z częstszych oznak zagrożonej ciąży. Głaskanie dotyczy także wklepywania kremów czy mycia pod prysznicem. W takich sytuacjach lepiej jest delikatnie szczypać skórę niż masować. \"

I tak samo czule mówiłaś do dziecka???Jeżeli wypowiedzi lekarzy nie robią na Tobie żadnego wrażenia to Twoja sprawa.Niestety gdzie byś nie czytała lekarze odradzają zbyt częstego głaskania brzucha .