Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamparara

lista glupich pytan i odpowiedzi

Polecane posty

Gość
juz? dopiero zadałam jedno pytanie ? moze 2

Gość A ja jestem ciekawa
Waszych min kiedy na tym tpiku ktoś zacytuje właśnie Was....hehe :)

Gość
bedziemy sie smiac HAHAHAHAHAH moder czuwa!

Gość net-ar przyznaj się
jesteś moderatorem

grunt to umiec sie smiac z siebie :) ja nie mam z tym problemu kiedys na forum o kosmetykach zadałam pytanie jak sobie radzic z niegrzecznym roczniakiem i tez mnie wysmiali bo tam laleczki tylko o kosmetykach gadaja godzinami a moze im głowy poryło ze tu nagle taki temat sie pojawił a one akurat se o nowej maseczce opowiadały:) hm nie wiem i zeby było dobrze po raz drugi proponuje nie pisac nicków tych osób o głupich pytan nie bedzie niepotzrebnego czepialstwa tylko czysty smiech pozdrawki

Gość davidka
nic głupszego nie można było chyba wymyśleć!!! Teraz powinni założyć topik o Was:/

Ale jak zapobiec ciąży gdy chce z moim chlopakiem sie wykąpac w gorącej wodzie? Czy jak moj chlopak sie podnieci to czy moge zajść w ciążę? Jak temu zapobiec? Czy prezerwatywa wystarczy? Czy moze sa jakieś inne sposoby?

Gość hihi789
kilka miesiecy temu poznałam chlopaka. niedawno przezyliśmy swój pierwszy raz. kilka dni po tym w okolicy mojego uda opjawiło sie małe wzgrubienie- czy może to być ciąza pozamaciczna?

Gość moi sasiedzi to...
odpowiedz na topiku Moi sasiedzi zza sciany to wstretni ruchacze Agnieszka 35 Współczuję ci, to strasznie niemoralne. Już trzy razy zmieniałam miejsce zamieszkania przez takich ohydnych ludzi. Bo człowiek nic sam nie robi, a musi się potem spowiadać, ze słyszenia takich świństw. Mój ksiądz mówi, że tacy ludzie będą się smażyć w piekle. Dobrze im tak.

Gość c.d.moi sasiedzi to...
nastepna madra wypowiedz Agnieszki 35 01:00 Agnieszka 35 Mój ksiądz wstrętna flondro jest wspaniały. Zawsze mnie rozgrzesza. A z tym lubieżnym hałasowaniem za ścianą, to przecież straszne. Mimowolnie się podniecam, chociaż przecież wcale nie chcę. To bardzo grzeszne, takie seksualne orgie, szczególnie, że pewnie jeszcze bez błogosławieństwa związku małżeńskiego. Ament.

ta Agnieszka to taka chrzescijanka sie wydaje..widac jak szanuje blizniego swego- \"dobrze im tak\";) w naszym kraju roi sie od dewot

kurcza, ja wczoraj znalazlam rewelacyjny tekst a dzisiaj gdzies mi umknal :-( dziewczyna zastanawiala sie czy jest w ciazy poniewaz nagle przyszla jej ochota na sledzie. Jedna z odpowiedzi brzmiala, ze skoro tak to na pewno ma bliznieta na co ona, ze bliznieta to chyba nie bo nie je tych sledzi az tyle ;-) Powiem szczerze, ze mam nadzieje, ze autorka po prostu jaja sobie robila. A tak na marginesie ta stretna fladra od Agnieszki to ja ;-) pozdrawiam

Florina, Ty flondro, jak mozesz wysmiewac sie z Agnieszki35 przeciez ona zawsze dostaje rozgrzeszenie :):):):):) oczywiscie to zarcik ;) Sisterone, czytajac to forum doszlam do wniosku, ze niestety to co wydaje sie nienormalne, przejaskrawione badz zmysloe, niestety czesto okazuje sie stanem faktycznym a nie fikcja Tak wiec, nie zakladalabym ze Agnieszka35, Madzia...... etc to tzw podpucha :D

pamparara, a najgorze jest to, ze oberwalo mi sie za niewinne pytanie czy jej ksiadz odprawia egzorcyzmy ;-)

pytanie...-czy ktos mnie tu zna? Bo mam te kreski na końcu \"---\" Mój nick, a nie osobiście.

dotyczy Kryminalnych: prosba do osbo ogladajacych przedostatni odc. pt. Egzamin - jak sie skonczyl - nie ogladalem tak z ostatnich 15 min filmu - cholera by to wziela, przez te cholerne reklamy nie nagral mi sie caly film , bo skonczyla sie kaseta. Pliss. Pozdro.

AUTOR: Witam wszystkich mam nadzieje ze pomozecie mi no wiec tak mam 17 lat i jestem \"zielony \" w tych sprawach no wiec tak ...w niedzielny poranek tak miedzy godzina 10-11 nadeszla mnie taka ogromna ochota na masturbacje ze zrobilem to i spuscilem sie ale bylem tak ciekawy jak to smakuje ze sprubowalem i tak wzielem to do ust no i polknelem? pozniej zjadlem obiadek umylem zeby i paczke chipsow i okolo godziny 14 poszedlem do dziewczyny.. i tak zaczelismy sie calowac iii zaczelem piescic ja jezykiem po calym ciele.noi zrobilem jej minetke tak tylko piescilem wargi sromowe nie pchalem jezyka gleboko...tylko tak slinilem ...Teraz przyszlo mi na mysl ze mogly znajdowac sie plemniki w slinie i strasznie sie teraz boje wie ze to juz po sprawie ? ale czy jest to mozliwe ? blagam niech ktos mi odpowie ...jesli to mozliwe to na gg 21:53 NIE BEDZIEZ TATUSIEM JESZCZE NIE TERAZ , A JESLI KIEDYS TO NIE DZIEKI SLINIE NAWET GDYBYS POPIJAL SPERME ZE SZKLANKI EHHHHH !!! 21:54 a ja mam blizniaki zaszlam dokladnie tak samo 21:59 NIE BEDZIEZ TATUSIEM tzn ze Twoj facet tez popijal wlasna sperme ???!!!kurcze co sie z tymi ludzmi wyrabia ;D 22:00 AUTOR: nie zartujcie sobie .. ale ja to zrobilem 3 godziny przedtym jak robilem minetke w miedzy czasie jadlem obiadek zupke(rosol) i drugie danie(ziemniaki schabowe i surowke) ..pozniej mylem zeby(pasta mietowa ...jadlem chipsy(parykowe ..prosze o odpowiedz specjaliste blagam ...dzieki za te wyzej komentarze..to tak jakby co napisalem co jadlem moze to cos pomoze ? zasugeruje ?

ale mam wrednych tesciow, pomimo mojej ciazy oni chca życ 15:46 zrozpaczonaaaaaa słuchajcie powiedziałam moim teściom, że jestem w ciązy a oni owszem ucieszyli sie ale nie rzucili się z radości pod pociag. Czuję się tak z tym smutno, jak słysze w jaki zachwyt i co sa w stanie zrobic tescie jezeli dowiedzą się , ze mają zostać dziadkami. U mnie może związane jest to z tym, ze musieli by jechać sporo kilkometrów ponieważ przez moją okolicę nie kursują pociągi, pozostały tylko tory, gdzie spoleczeństwo je rozbiera po kwałku na różne przydające się części do gospodarstwa w domu.

Gość Dodam
Temat: Czy kłucie w lewym jajniku dzien po stosunku z finałem moze oznaczac zaplodnien?

Gość Dodam
Temat: czy cipka po nocy 1 2 3 10:11 buleparte powinna smierdziec czy jesli jest zdrowa to nie powinna miec zadnego zapachu? carpe diem - najwyzej potem bedzie bolec... 12:14 a po całym dniu ma prawo smierdziec? a co ona wie kiedy jest noc a kiedy dzien? myć sie trza! 12:15 ciekawskaJedna hahahahahahahahahahahah no wlasnie ona nie wie czy jest dzien czy noc normalka ze niemilo pachnie 12:16 uujfgjfgj jezeli mylas przed snem i nie sikalas w nocy nie powinna miec rzadnego zapachu 12:17 hi ha hi hi hi ha pewnie brzydko pachnieć - w końcu w nocy spociła sie troszkę 12:18 ciekawskaJedna no wlasnie cipka tez sie poci wiec smierdzi co nie ..mi zawsze daje i mysle ze to normalne

Gość Dodam
Temat: zakup prezerwatyw 13:27 zmartwionaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poradzcie gdzie i jak kupowac prezrezwatywy zeby sie nie wstydzic .Narazie to strasznie sie wstydze ale musze kupic opakowanie . Czy wy jak kupowalyscie to tez sie wstydzilyscie ? Jakie polecacie na pierwszy raz .Oraz jak bede kupowac to sie mowi jakie sie chce czy to jest los szczescia