Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikulek

Gdy kilometry wołają o pomoc...

Polecane posty

Gość nikulek

500 kilometrów... Nie mamy juz siły... :(

Gość mozne dlatego bo...
o co dokladnie kaman ?

Gość nikulek
...nas dzieli, ale twardo razem przez życie1 tylko, że już brakuje sił...naprawdę...;( dla sprostowania- jemu :/ coś mi się wydaje, że ...Inna???

Gość nikulek
Setunia! to ja:P i te 500... boshe boshe, mnie to przerasta

Gość nas dzieli 600km
i to ja powoli wysiadam psychicznie... i nie ma mowy o nikim innym. Po prostu taki zwiazek wymaga wielu sil a tych kazdemu z czasem braknie.

Gość nikulek
Setunia, no z innego! z tego o samotności w sieci...gdzie Rubens był... 600??ile razem jesteście?? my ciągniemy już 2 lata...yyy, albo już nie ciągniemy, bo to molczenie Jego przeraża :/

Gość kapicuś
tez bym Go do ołtarza zaciągnęłą;) he he, ale nidy rydy, bo świeczka się wypala... albo już. spodek jeszcze został

Gość nikulek
Setunia...no własnie, bo ... właśnie!!!!! całe 2 lata ja jeździłam, bo mam tam Ciocię , on z pomorskiego, ja lubelskie.Ja wsiadałam w pociąg i dłuuuga do Gd. On...

Gość marusiaa
u nas "tylko" 350km :(

Gość nikulek
marusiaa ładnie "tylko", ech, ja wiem, jaki to ból... tylko, że On naprawdę już NIE ON nie mój, a ja?jak to ja...oglądam setki Jego zdjęć..

Gość zoooozia
czesc setunia pozdrowienia z Francji niestety nie jestem czerwona bo tu nie ma u zamknietego a co do km to ja mam prawie 2tys i jakos zyje :)

Gość nikulek
zooozia!!! PIEKNIE. pozdrów Go od tej spragnionej miłości tu, blisko/! :P gdybym mogła coś zrobić dla siebie i ludzkości to przenieść Trójmiasto do Lubelskiego :D

Gość zoooozia
zaraz wrocia z pracy :D no ale za tydzien wracam do Polski wiec juz nie bedzie tak milo eh

Gość marusiaa
co innego, gdy taka rozłąka to stan przejściowy - gdy np. jedno wyjechało do pracy, a co innego, gdy to normalne i inaczej nigdy nie było.

Gość emiiilka
ja jestem w polsce a on w anglii i zyjemy i jakos wytrzymujemy ta rozlake:) trzeba miec silna wole i naprawde tego kogos baaardzo kochac:)

Gość marusiaa
oliwiera - bo u was była jakaś szansa na wspólne mieszkanie kiedyś ja zaczynam studia, on kończy w jego zawodzie prace dostaje 1 osoba na 10, albo nawet nie - i on ma już szanse na prace - tyle że ejszcze dalej, ode mnie bedzie z 600km. I jak tu żyć? nawet gdybysmy mieli kiedys razem zamieszkac to za 5 lat chyba...

Gość pomysl
to trzebabylo tak pokierowac zyciem, zeby byc blisko niego...a nie narzekac, nie ma uczelni w trojmiescie :O dla chcacego nic trudnego...'Zapal swieczke zamiast narzekac na ciemnosc ':O

Gość nikakaaaaa
i jeszcze mnie niebyło na uczelni w Trójmieście tylko dlatego żeby być blisko niego a on co???

Gość pomysl
nieodpowiedzialny facet przykro mi :(

Gość nikulek
bardzo nieodpowiedzialny, wiem

Gość marusiaa
a u nas mała szansa na poprawe - po prostu nie ma jak sie rpzenieść, praca, studia - moge sie przenieść tam do niego, ale on bedzie i tak miał prace daleeeeko