Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edeeeeeeeeee

seks raz w tyg czy codziennie??????

Polecane posty

Gość edeeeeeeeeee
seksimaner ja to ci szczerze współczuje ale mój mąż czekał rok zanim mu d..y dałam:D a potem było 5 razy w tyg a teraz....szkoda gadać

no wlasnie najgorsze jest to upokorzenie kiedy ci odmawia :( albo mowi pozniej i kladzie sie spac, przeciez wiadomo ze juz nic z tego skoro spi :( jeszcze sie nie zdarzylo by zasnąl a potem po przebudzeniu chcial sie kochac :(

Gość edeeeeeeeeee
Sweet Dreams:masz racje:( to straszne uczucie. ale ja czasem kocham się z nim w środku nocy bo akurat sie przebudził i miał ochote:D choc to rzadkośc:( ale wtedy myślę ze może miał sen erotyczny i dlatego:(:) a ile wy jesteście razem jeśli moge spytać??

moj maz oprocz tego, ze nie chce sie kochac, nie przejawia zadnej inicjatywy szczedzi mi nawet czulych gestow. Sex uprawiamy ok. raz w miesiacu i i tak mam wrazenie, ze to dla niego za czesto, ze on moglby w ogole zyc bez sexu. Upokarzajace dla mnie jest to, ze nawet podczas sexu on mnie nawet nie pocaluje. Dlatego zdradzam go i wcale nie mam wyrzutow, bo zebrania o milosc i sex mam szczerze dosyc.

Gość eMAN
U mnie jest tak , że to ona nie chce. Na początku jeszcze się starałem i prubowałem ją do czegoś namawiać , ale teraz to już mi sie nie chce po tym jak słyszałem tylko * nie teraz * jestem zmeczona * * ty tylko o jedny * z toba to nawet poprzytulać się nie mogę I tak w kułko (troche mnie to bolalo i wkorwialo jak ciagle mi odmawiala w ten sposub ) . Teraz to sobie zrobie spokojnie rączką(choć wolałbym się kochać) i . Kocham się z nią główni z jej inicjatywy.

Gość edeeeeeeeeee
e men jestem pod wrazeniem zazdroszcze jej.niewie co ma. i do tego wierny. samo szczescie

Gość edeeeeeeeeee
jak wy robicie te usta i kwiatki???

Gość Natusia*20*
Ja jestem z moim chlopakiem 3 lata i od 2 lat uprawiamy sex, i chodzi mi po glowie jeden problem , poniewaz moj chlopak mogby sie kochac ze mna nawet 5raz dziennie , ja tez bym mogla, lecz czasami zastanawiam sie czy to nie do przesady. nie chpodzi mi ze 5 razy dziennie ale np, codziennie uprawianie sex-u nie jest "zboczeniem" ??

Gość Natusia*20*
Ja jestem z moim chlopakiem 3 lata i od 2 lat uprawiamy sex, i chodzi mi po glowie jeden problem , poniewaz moj chlopak mogby sie kochac ze mna nawet 5raz dziennie , ja tez bym mogla, lecz czasami zastanawiam sie czy to nie do przesady. nie chpodzi mi ze 5 razy dziennie ale np, codziennie uprawianie sex-u nie jest "zboczeniem" ??

Gość eMAN
U mnie pierwsze dwa lata pod wzgledem seksu z dziewczyna były super , po tym jak razem zamieszkalismy jest coraz to gorzej .

Gość zabeczka
powiedz mu ze masz ochote na seks i po klopocie !! ja mowie swojemu kiedys robilismy to raz na tydzien raz na 2 tygodnie a teraz codziennie wyznal mi ze nie wiedzial czy ja tego chce i ze poprostu nie chcial mowic jak bylam zmeczona ..:) aja przeciesz zawsze CHCE;)

Gość edeeeeeeeeee
juz mu tyle razy mowilam ze az boli.wiecej sie ponizac nie bede. :((

Gość edeeeeeeeeee
oj ciezko z tymi naszymi bezerekcyjnymi chlopcami

Gość no mercy
Prosta sprawa, faceci chca seksu jak są młodzi, albo na początku znajomosci, kobiety wolą czekac "rok do slubu" jak jedna tam przedtem, albo robic z tego wielkie celebracje, ewentualnie potem popęd im rosnie z wiekiem, podczas gdy facetom z wiekiem i zwyczajnym "opatrzeniem się" partnerki spada. Faceci to wzrokowcy, i sorry, ale sie zwyczajnie mozecie opatrzec. Ciekawi zawsze to co nowe, a nie co mamy od 5 lat. I nie jojczec "ojoj, jakie to upokarzajace prosic o seks". My robimy to pół życia, przy wielu okazjach i na wszystkich sex-portalach - wtedy obrywamy od "zboków myslacych tylko o jednym" (swoja drogą o czym innym mam myslec na sex-portalu?) więc wy tez mozecie posmakowac, jakie to "fajne".