Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

she/she

prosze

Polecane posty

wiem wiem chisteryzuje i wiem ze pewnie mam urojoną ciaze ale ja sobie tak mowie i wogole...uprawialam petting z chlopakiem nie bylo wytrysku 2 tyg pozniej dostalam okres normalnie 5-6 dni...teraz nagle wmawiam sobie objawy ciazy uspokujcie mnei i powiedzcie ze to nie to co mysle prosze:(

Gość O ranyyyyyyyyyyyyyy
walnij sie w ten durny leb moze Ci przejdzie:P

Po pettingu mogłas zajść. To powazne. Jeżeli podczas oralnej miłosci połkniesz nasienie to będziesz miała 300% szans na bliźniaki, jeżeli tylko połkniesz sperme dwustu innnym facetom. to tak poza macicą ;)

Gość jak dostalas okres...
to pierwsza oznaka ciazy !!!! To pewniejsze niz te wszystkie testy ciazowe ... i jeszcze sie nie spuscil???? dziewczyno ... jestes nieodpowiedzialna .. ciaza 100% !

Gość boshe ale jestescie swinie
dziewczyna ma problem... to trzeba jej pomoc... sluchaj na pewno nie jestes w ciazy jezeli chlopak sie nie spuscil to nie masz sie czym martwic ;) jezeli nie spuscil sie do pochwy to nie masz szans... na prawde wiele kobiet chce zajsc w ciaze i nie moze bo to nie takie proste ;)

Gość meheret
są plemniki, zawsze można, ale mała szansa;) no ale skoro 2 tygodnie później dostała normalny okres to raczej niemożliwe zeby ta szansa akurat tu się przemyciła;)

Gość blend
jak mnie wkurz ajak ktos pisze "jak nic nie wiesz to po co zaczynasz". Chyba wlasnie po to pyta zeby wiedziec, i nie zaczyna od razu na maksa tylko powoli poznaje swoje cialo przez rozne pieszczoty. Argh. Najbardziej pewnie sie smieja te, co same na poczatku tak 'panikowaly' albo te, ktore od razu zaczely od seksu a nie od pieszczot i mysla ze inaczej sie nie da.

jasne ze niewiklka szansa ja tylko rozpatrywalam wszystkie moliwosci, raczej w ciazy nie jest bardzo mala szansa.

no ale mialaś okres, nie uprawialas seksu:O bez przesady, podobno wcale tak latwo sie nie zachodzi rozumiem jeszcze jakbys sie kochala i pękla ci gumka, ale tak :O

Gość nie ma usprawiedliwienia
dla ignorancji i glupoty :O moze najpierw niech panna do książek zajrzy a potem zaczyna cokolwiek ? bo te pytanie jest tak idiotyczne ze mi samej byłoby wstyd w ogóle je zadac :O chryste co oni w tej głwoie mają ?? siano ?