Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaaaa

Moj chlopak jest kanarem!!!

Polecane posty

Gość Agaaaa

Poznalam niedawno chlopaka, bardzo mi sie podoba z wygladu i charakteru. Czar troche prysl jak sie dowiedzialam, ze jezdzi w autobusach i bilety sprawdza, a ja zawsze czulam odraze do nich. Nie wiem co robic tym bardziej, ze boje sie z nim rozmawiac o tym bo juz raz mi zaczal mowic, ze uwielbia swoja prace.. co robic.. :(

Gość głupia jesteś i tyle
może kiedys dojrzejesz do tego, ze żadna praca nie hańbi

Gość Agaaaa
maalutka nie to nie tamten, nie widzialam tamtego tematu. Zadna praca nie hanbi hmmm to prawda ale jednak to specyficzny zawod.

Gość Agaaaa
przynajmniej bym na badaniach zaoszczedzila i zawsze wiedziala, ze zdrowa jestem :)

Gość to złap chorobe
np. hiva to nie bedziesz musiala wydawac kasy na badania.bo po co skoro wiadomo ze chora :classic_cool:

a tak będziesz jeżdzić za darmo jak slusznie PrettyInScarlet zauważyła a badanie to Ci zrobi po godzinach:P

Gość ja mam gorzej
mój jest dyrektorem pko w wawie i nie ma dla mnie czasu :P

Gość Agaaaa
z tymi biletami to zawsze jest jakies pocieszenie :) chociaz i tak mam samochod ale wieczorem na impreze czemu nie :)

Agaaaa nie rozumiem twojego podejścia,praca jak każda,czasem dobrze płatna,piszesz ze zawsze czulas odraze do nich ale czemu?czyzbys nie byla uczciwa,kombinujesz jak tu jezdzic na gape? przeciez taka jazda to nic innego jak zwykle złodziejstwo i okradanie przewoznika,do taksowki nie wsiadziesz jak nie masz pieniedzy,w sklepie nie ukradniesz bo sie boisz - przykladow mozna wymieniac zawod jaki wykonuje nie jest wazny ,czym sie on rozni od wlasnie ginegoloka,policjanta czy tez kierowcy skreslisz faceta bo wykonuje zawod ktorego nie lubisz?

Gość skreśl go
znajdź sobie faceta który jest proktologiem :D

Gość a co mi tam///
dziewczyno idź się lecz :P

Kanar to dno. Nienawidze kanarów. Gdyby mi dziewczyna powiedziała ze jest kanarką - nie chciałbym jej kopnąć nawet w dupę. Dziewczyno, opamiętaj się. zostaw to gówno.

Gość Przemysław Edgar Gosiewski
A mi tam obojętnie. I tak nie jeżdżę komunikacją miejską. Najwyżej expressami przez Włoszczową.

Gość rumquburaq
"jezdziw w autobusach" ? jak mu jakies schizy odbijaja i jezdzi (pewnie na hulajnodze) w autobusach to mozna sie zastanowic.

Gość Ja we Wrocławiu widziałem ...
... zajeffistą kanarkę, taką brunetkę - ale niestety miałem bilet, więc nie było jak zagadać 😭;-)