Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TRUSKAWKAA

usuneli mi nadzerke i ona nadal jest!

Polecane posty

Gość TRUSKAWKAA

Usunelam nadzerke przed wakacjami i ostatnio na kontroli lekarz pwoiedzial, ze wszystko jest "pieknie wygojone". Poniewaz mialam jeszcze jakas infekcje a leki, ktore mi przepisal nie zadzialaly, poszlam do innego, a ten na to, ze mam dalej nadzerke! Nawet widzialam to na monitorze... Jak to mozliwe? odnowiala sie? nie zagoila sie? Ten od wypalenia oszukal mnie chyba!! prawie 500zl...

Gość co Ty mówisz
????????? ja miałam usuwaną nadżerkę NA KASĘ CHORYCH za friko a Ty 5 stów wydałaś na to? No to pięknie

Gość nikisialka
lalka puki sie ma okazje to sie chodzi panstwowo do lekarzy i usuwa takie dolegliwosci ,bo to ze pojdziesz prywatnie wcale nie oznacza ze ktos zrobi ci to lepiej.... tyle kasy masakra:/ no chyba ze spisz na pieniadzach!!!

Gość karoka
tamta mogła sie wygoic a od nowych leków mogła zrobic sie nowa. z innej beczki lekarz powiedział mi ze wymrożenie nadzerki kosztuje ponad 300zł i ze kasa chorych tego nie pokrywa...??

Gość truskawkaa
Nie mialam czasu na kase chorych i czekanie miesiacami na wizyte bo wyjezdzalam za granice a nadzerka sie szybko powiekszala.. wolalam zaplacic w Krakowie prywatnie niz czekac u siebie w miescie ... nie wiem czy bylo to 500 czy 400 ale postrasze goscia sadem jak mi nie odda pieniedzy!

Gość Beybeee
kasa chorych pokrywa zamrarzanie!! ja mialam do wyboru albo w ten sam dzien i 200 zl w gabinecie prywatnie albo poczekac do miesiac ja poczekalam az mi sie okres skonczyl i poszlam za friko do przychodni

Gość truskawkaa
do nikisialka- moze Ty masz szczescie do "panstwpwych" uslug, ja zdecydowanie nie! do dobrego lekarza trzeba miesc szczescie! ja niestety nie mam :/ jak Polska dluga i szeroka, w kazdym miescie co innego... moge szukac niepanstowych, ale tylko w swoim miescie, bo np. w Krakowie gdzie studiuje musze placic!

Gość Beybeee
Ty mialas wypalana?? przeciez jak sie wypali to jej sie mozna na dlugo pozbyc wypalanie zaleca sie kobieta ktore rodzily ..

Gość truskawkaa
a tak pzoa tym nie chodzi mi wtym momecinie o kase, tylko o blad lekarski i sam fakt istnienia tej nadzerki!

Gość truskawkaa
do antyaaaaaalaa - chyba piszesz sama o sobie! nikt Cie o zdanie nie prosi! mam jednego chlopaka, jednego jedynego jakiego mialam!

Gość karoka
nie płacisz jak idziesz do lekarza mającego umowe podpisaną z zozem i zakładasz sobie tam karte, wiem bo koleżanka zapisywała sie do gin w krk niedaleko mnie, a mieszka na drugim końcu polski i tu tylko stuiuje. Wystarczy mieć wazną książeczkę zdrowia studencką. Po to właśnie są zozy ze jak masz ubezpieczenie to masz bezpłatną opiekę zdrowotną. A fakt faktem trzeba mieć olbrzymie szczescie zeby trafic na miłego i kompetentnego lekarza państwowego. Z 2 gin do których chodziłam 1 się sparzyłam zobaczymy jak teraz zmienie może będę mieć więcej szcześcia.

Gość karoka
do antyaaaaaalaa ciekawy pogląd, to może mi wyjaśnisz skad wzieła sie moja nadzerka która zrobiła sie jeszcze zanim przeżyłam swój pierwszy raz??

Gość truskawkaa
do karoka -dzieki za mila odpowiedz :) nie wiem moze tez tak sprobuje, tylko ja nie jestem w Krakowie zameldowana, a to pewnie jest jakis warunek...

Gość karoka
ona tylko wynajmuje od kogos mieszkanie jako studentak a z tego co słyszałam to wtedy się nie dostaje się meldunku i do karty poawała adres zamieszkania satały w swoim mieście (pamiętam bo tam mają karty chipowe wprowadzone i mówiła ze babka w recepcji się jej zaczeła opytywać jak sprawdza się ten system). To tak jak jedziesz na wakacje i za wizyte u zwykłego lekarza przecież wtedy też nie płacisz. Najważniejsze mieć ubezpieczenie ;) Ale do niczego nie przekonuje, bo w prywatnym gabinecie zawsze traktuja cię ok bo zależy im na pacjencie przecież to gruba to kasa dla nich. A w zozie trzeba po prostu metodą prób i błędów trfić na "prawdziwego" lekarza jeśli wiesz o co mi chodzi.

Gość a ila truskawa masz lat

Gość mysssssza
ja rok temu usowalam b.duza nadzerke za 240zl laserem i do dzis nie ma po niej sladu

Gość mysssssza
ps po tym zabiegu non stop stosuje jakies leki bo mnie konowaly lecza lecza i wyleczyc nie moga,ale nadzerki nie mam ps chyba sama sie zaczne leczyc :)

Gość truskawkaa
Dzieki wszytskim za odpiwedzi. Bede dalej szukac- jakiegos wlasciwego lekarza. Niestety moje kolezanki w wiekszosci sa z poza Krakowa ( albo nie chodza do ginekologa) i nikt mi nikogo nie potrafi polecic! A ktos pytal ile mam lat, to chyba nie ma znaczenia jesli chodzi o nadzerki- 22. W kazdym badz razie lekarz, ktory mi usuwal nadzerke bedzie mial spore kolopty!!!

Gość truskawkaa
do mysssssza - ja chyba tez sie sama zaczne leczyc bo mam dosc lekarzy, wszyscy mowia co innego!

Gość dziewczyny litości
ja usuwalam nadzerke juz trzy razy! to normalne, ze to powraca i nie da sie tego usunąć raz na zawsze!!!