Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytłoczona nauką

jakie herbatki energetyzujące??

Polecane posty

Gość przytłoczona nauką

poprawiające pamięć i koncentrację, takie w sam raz do "zakuwania" na madycynie czy farmacji??

Gość przytłoczona nauką
no tak... wszyscy sie bawią nie myslą o nauce sesja jeszcze troche... pozdrawiam studebtów powaznych kierunkow medycznych ktorzy pewnie zakuwają teraz anatomie czy genetyke;)

Gość Biedna mala sarpeinka
kup sobie gurane na alegro najlepej 12 % bardzo pooprawi koncenatrcje działa o wiele lepiej od kawy dluzej inie ma skutków ubocznych polecam joł

Gość przytłoczona nauką
nie no z tymi kierunkami to chodzilo mi o to ze są takie ze nauka podczas sesji a są takie ze kola 2 razy w tygodniu, nie zaliczysz jednego - masz poprawke, nie zaliczysz znowu - nie jestes dopuszczony do egzaminu ehhh ale to tez od uczelni zalezy, ja mam jednak taka nadzieje ze jest sobie taka jakas herbatka cud ktora otworzy mi umysl na tą pieprzoną wiedze ;)

Gość przytłoczona nauką
dzia:*

Ja przypadkiem trafiłam na Buerlecytynę. Dostałam ją od babci, które z kolei została tym przez kogoś obdarowana, ale bała się brać, bo tam był alkohol, a babcia bierze leki, przy których musi uważac na alkohol. Bardzo mi pomógł ten preparat. Uczyłam sie przez cała noc i nie byłam senna ani zmęczona. Przo kolejnych sesjach powtarzałam numer z buerlecytyną i tez mi pomagało. Kolezanka z kolei faszerowała się magnezem, ktry mi w ogóle nie pomagał.

dobra na pobudzenie jest zielona herbata albo yerba mate (yerby nie mogą za bardzo pić kobiety w ciąży i karmiące piersią bo może je nadmiernie pobudzać) mi ona niestety za bardzo nie smakuje, jak jesteś przytłoczona nauką to polecam orzeźwiające tabletki rozpuszczalne plusssz - mają kofeinkę, magnez i witaminki!!!