Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia_007

pytanie dotyczące wymrażania nadżerki

Polecane posty

Kobietki mam pytanie, w poniedziałek wybieram się po wynik z cytologii, a następnie mam się umówić z moją gin na zabieg wymrażania nadżerki, i stąd moje pytanie, czy to w którym dniu cyklu jestem ( czy zaraz po okresie czy też niedługo przed ) ma wpływ na termin zabiegu. Dodam że wolałabym mieć to już jak najszybciej za sobą, a że jestem już za połową cyklu to nie wiem czy można by było wykonać ten zabieg jeszcze przed okresem. Pozdrawiam :)

Gość droga zosiu
ja udziele ci innej rady - nie wymrażaj tylko usun laserowo a to dlatego, ze po wymrazaniu bedziesz miala uplawy przez miesiąc - jest to cholernie uciążliwe a po laserze nie ma nic - jest super a wiem to bo sama usuwalam juz dwa razy (raz laserem a raz wymrazalam)

Wymraanie wykonuje sięprzeważnie tuż po okresie, na pewno w pierwszej fazie cyklu, ale dokładna data to już zależy od Twojego lekarza. Pozdrawiam

Gość czy wymrazanie
jest bolesne,bardzo? a laserem ?

Gość nie jest bolesne
trwa kilka minut i troszke szczypie - to wszystko

Gość laska niebieska
hej, po tych zabiegach dot nadżerek polecam wam glabulki cicatridina. odkąd je dostałam oid lekarza jestem ich fanką, dzięki nim po zabiegu dobrze sie czułam i wszystko mi sie szybko zagoił. mozna je bez recepty w kazdej aptece kupic. polecam