Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarodziej z krainy Oz

dziewczyny wypowiedzcie sie

Polecane posty

napiszcie jakie bralyscie tabletki i jak sie po nich czułyście? ja brałam diane i wszystko bylo ok, zero skutkow ubocznych, cera idealna, wiekszy biust. Teraz biore cilest i chyba zaczynam tyć...

Gość mycrogynon 21
ja bralam mycrogynon 21, nie mialam zadnych skutkow ubocznych, nie tylam nie powiekszyly sie piersi, na poczatku przez pierwszy miesiac miala krawaiwnie, bardzo skape, ale chyba to wynik tego ze baralam po raz pierwszy potem odstawilam bo nie chialam sie truc:)

Gość hhhhhhhhhhhhh
ja tez bralam diane i bylam z tych tabl.bardzo zadowolona-zadnych skutkow ubocznych,wiekszy biust i ladna cera.Teraz biore harmonet ,wlasnie koncze 1 opoakowanie wiec jeszcze nie wiem jak go toleruje ,narazie nic sie nie dzieje,tzn przytylam kilogram ale to z wlasnej winy bo bardzo sie obiadalam slodyczami:)a ty po jakim czasie zauwazylas ze tyjesz??

Gość logest -
zero skutkow ubocznych i zero zmian jak najbardziej ok :)

Ja brałam CILEST i nie miałam żadnych skutkow ubocznych, teraz biorę HARMONET i widzę że troszkę mi piersi urosły :) a gęba została taka sama...:( Poza tym przytyłam ze 2 kg z czego się cieszę :)

ja juz kiedys brałam cilest (jakies 2 lata temu) i przytyłam troszke ale sama nie wiem czy to wina tabletek czy tak po prostu wyszlo. a teraz biore pierwsze opakowanie i bardzo sie pilnuje z jedzeniem ale chyba to nic nie daje :/ moze to wlasnie efekt zatrzymania wody w organizmie ze mi ten brzuch tak spuchł?!

ja juz kiedys brałam cilest (jakies 2 lata temu) i przytyłam troszke ale sama nie wiem czy to wina tabletek czy tak po prostu wyszlo. a teraz biore pierwsze opakowanie i bardzo sie pilnuje z jedzeniem ale chyba to nic nie daje :/ moze to wlasnie efekt zatrzymania wody w organizmie ze mi ten brzuch tak spuchł?!