Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 klasdaaaaa

BIOGARDENWYCIAG ZE SKRZYPU POLNEGO I POKRZYWY??POLECACIE TE TABLETKI!!

Polecane posty

Go艣膰 klasdaaaaa

prosze powiedzcie bo kosztuj膮 12 z艂otych tylko i jest 100 tabletek..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 za tanie sa ..
nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 firmy Garden
??? Je艣li tak to one s膮extra! POLECAM!!! Maj膮o wiele wi臋cej pokrzywy i skrzypu ni偶Skrzypovita, Silica. Po prostu maj膮najlepszy sk艂ad te tabletki z tych dost臋pnych na rynku. A ta firma specjalizuje sieakurat w tego typu produktach wi臋c nie s膮dz臋 zeby to mia艂o by膰za tanie niby!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorka w膮tku..
nie to nuie jest garden:(pisze ze biogarden na opakowaniu..:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autfgfghfgh
moja dermatolog tylko ten preparat poleca..naprawde!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autfgfghfgh
Najlepszy, polecony przez mojego dermatologa preparat nowej generacji firmy BioGarden - Wyci膮g ze skrzypu polnego i pokrzywy. Opakowanie 100 tabletek w rewelacyjnej cenie 13 z艂otych wystarcza na 50 dni kuracji. To najlepsza i najta艅sza kuracja dla w艂os贸w, paznokci i sk贸ry. Sprawdzi艂am, ma najwi臋ksz膮 ilo艣膰 substacji - powinien by膰 najbardziej skuteczny. W mojej aptece go nie mieli ale w s膮siedniej sprowadzili go dla mnie. Ju偶 po 20 dniach wida膰, 偶e dzia艂a. Zach臋cam i polecam. Moja kosmetyczka potwierdza, 偶e warto go stosowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie jedzcie go ostrzegam bardz
o... po nim sie strasznie chudnie .....wiec dla chudych dziewczyn on nie jest absolutnie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardziej i lepiej
jest swietny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oczywiscie ze jest bezposredni
jak to ?niema takiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na bank choroba jaka艣.
habha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na bank choroba jaka艣.
ale ile tabletek sie na dzien bierze ?chyba z 10 tego humawitu wiec nie pieprz bo biogarden taniej wychodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffffffffffff
ale tego humavitu to trzeba brac i brac, nawet 10 tabl dziennie wiec nie ychodzi tak tanio. ja teraz sproboje z tym biogarden

Udost臋pnij ten post

Ja bior臋 9 dziennie. Czyl starczy na 28 dni czylil nieca艂e 30 groszy dziennie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdsdsds
ten z biogarden jest najlepszy bo odchudza..pisze nawet na opakowaniu o tym!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdsdsds
zielonobiale opakowanie :pisze na nim tak: wyciag ze skrzypu polnego i pokrzywy" wpisz wgoogle..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JAfdfdfdf
hahaha on odchudza??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysza909
mama kupila mi ten bio-garden i uzywam go od jakiegos czasu-moze ok 7 dni. JEst tam 100 tabletek.Podobno jeden z najlepszych-poleca艂a go bardzo pani w aptece,choc az tak tani nie jest.oto fotka opakowania: http://img460.imageshack.us/my.php?image=161033pz0.png

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysza909
no c贸偶 zdjecie nie chce sie wczytywac,nie wiem dlaczego :( jednak polecam ten produkt :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysza909
http://vena-vita.pl/produkty,nazwa,,kategoria,740,typ,,pokaz,wszystkie trzeci od konca,bodaj偶e.Mam nadzieje 偶e teraz zobaczycie jak wyglada,buski:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy naprawde odchudza
powiedzcie cos wiecej o tym..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nat..;)
hm uzywam go niecaly miesiac i efekty sa b.dobre.... paznokkcie sa swiecace, wlosy sie blyszcza a, cera bez pryszczy i sie chudnie.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;] polecam :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nati艣ka
Jest bardzo dobry^^ uzywam go .. neidlugo.. zaledwie miesiac PolecaM ..... cara 艂adna , paznokcie :) ... zauwazylam tez ze od czasu kiedy zaczelam je uzywac .. schudlam kilka kg :) polecam ale chudym osobom raczej nie ;/ ;) POLECAM i jest tani;) ... ok. 12 z艂 ... jest owiele lepszy od... caranova... skrzyp uzywaj regularnie ja uzywam 1 tab dziennie... ale mozna 2... wystarczajco jest 1 tab. ...;}

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grrrrr
Jak to chudnie si臋 po tych tabletkach? saponiny zawarte w skrzypie u艂atwiaj膮 wch艂anianie wielu sk艂adnik贸w zawartych w pokarmie a witaminy dodawane z regu艂y do tego typu preparat贸w wzmagaj膮 apetyt i powoduj膮 przyrost wagi. Tam jest niby b艂onnik, no ale 偶eby zaraz chudn膮膰? Powa偶nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kicur
Naprawd臋 super produkt. Ja sam go polecam , kupi艂am go przypadkiem i dziwi mnie troch臋 opinia na temat ceny . M贸j kosztowa艂 18.63z艂. Moze nie trafi艂am na promocj臋 czy co艣 ale efekty warte s膮 chyba ka偶dej ceny. Zuzy艂am jedno opakowanie i szukam kolejnego , cho膰 nie wiedzie膰 czemu nie 艂atwo znale藕膰 go w aptece... W艂osy mi po nim ros艂y ekstremalnie szybko. Po pofarbowaniu ciemnych w艂os贸w na blond (schodzi艂am z br膮zu) Na drugi dzien mia艂am ju偶 widoczny 1mm odrost - niesamowite! Po 3 tygodniach jest ju偶 na jakie艣 1,5 cm... Ale po odstawieniu strasznie wypadaj膮 w艂osy . Jako , 偶e nie mog臋 go znale藕膰 to zbieram swoje kude艂ki ze szczotki codziennie gar艣ciami ... Ale pewnie to przez to , 偶e potraktowa艂am w艂osy kilka razy 艣miertelnym zabiegom ;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rinisja
te偶 spr贸bowa艂am ze wzgl臋du na cen臋 i jestem zadowolona z efekt贸w. Biogarden ma takie niedu偶e bia艂o-zielone opakowanie. Nie znalaz艂am nic lepszego je艣li chodzi o stosunek jako艣膰/cena/ilo艣膰 tabletek. P艂aci艂am w 艂贸dzkiej aptece za grosze nieco ponad 11z艂, a opakowanie ma a偶 100 kapsu艂ek. Dla mnie rewelka.

Udost臋pnij ten post

Po miesi膮cu stosowania (podobno w zale偶no艣ci od cz艂owiek na efekty trzeba czeka膰 od 2 do 4 miesi臋cy) musz臋 stwierdzi膰, 偶e specyfik daje 艣rednie efekty. 艢rednie, bo stosuj膮c go przez ca艂y czas w trakcie wypadania w艂os贸w, nie widz臋 wi臋kszych efekt贸w (minimalne). Za to na moje (mocne) paznokcie podzia艂a艂 znakomicie. S膮 tak twarde, 偶e ostatnio mia艂am problem z obci臋ciem ;) Na elastyczno艣膰 sk贸ry wp艂ywa w zadowalaj膮cym stopniu. 艁ykam dalej i czekam na efekty ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skrzyp!!
ja biore je jakis miesiac i jak naarzie jest ok wlosy sie blyszcza a paznokcie sa mocne:D kupilam je bo zalezalo mi na tym aby wlosy szybciej mi rosly narazie nie widze efektow ale czekam cierpliwie na rezultaty:D a skoro mowicie ze od nich sie chudnie to jeszcze bardziej zachecacie:D mam nadzije z eu mnie to zadziala pozdrawiam!:*

Udost臋pnij ten post