Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusia1504

Pytanie do chłopców może i dla dziewczyn...

Polecane posty

Witajcie.... mam pytanie a raczej pytania odnosnie auta..kupiłam sobie piewsze auto w swoim zyciu a jest to reno clio 1,4 1991 był tani ale tylko na taki było mnie stac.... moze ktos doradzi mi i zna sie na kosztach jakie beda w moich planach zwiazanych z tym samochodem: a wiec nie mam tylniej półki do bagaznika i chciałabym takowa kupic gdzie moge ja dostac na allegro szukam i nie ma :( czy moge miec radio z mp3 bo musiał by byc pod skosem czy radio bedzie płyty odczytywac jaki jest koszt przyciemnienia szyb? bo w tym aucie sa ale w strasznym stanie ile kosztuja uzywane opony zimowe w srodku jest taki sobie ma bardzo brudna nie wiem jak to nazwac ten cały plastki w srodku czym najlepiej to wyczyscic? chłopak ktory miał to autko przede mna troche cudował w nim..i czym moge pomalowac albo spryskac na srebrny kolor koncówki np klamka od drzwi jest taka brzydka jakby byłaposmarowana czyms i to juz zeszło, w srodku koła jest rdza czy moge to spryskac sprayem i co moglabym na miejsce na drzwiach przy klamce nakleic po jest drewno jakies czy moze sa takie rzeczy dostepne do kupienia? Bardzo prosze o pomoc...nie mam kogo sie o takie rzeczy zapytac..nie mam chłopaka ani starszego brata..wiec moze ktos na forum! Dzieki bardzo...Pozdrawiam

Gość PCT
to ale złoma kupilas :o bedziesz musiala w niego wlozyc drugie tyle co kosztowal albo i wiecej :o wspolczuje :o

Gość grrrr
po zapasowe części pojedż na szrot, czy tam złomowisko, albo ktoś ma do sprzedaży powypadkowy na części, podobnie szyby bo chyba ze starymi nie ma się co męczyć. Przyciemnianie wyliczą Tobie od razu w warsztacie, powinny być folie z atestem. Radio to nie powinien być problem. Wnętrze można dać do czyszczenia albo sa środki do pielęgnacji plastików w sprayu, coś jak pronto do mebli. A rdzę przed malowaniem nalezy usunąć, i potem potraktować lakierem. Klamki nalepiej doczyścić i zostawić tak jak są. Uzywane opony??? hmm po porstu trzeba przejechac się po sklepach i tyle, spojrzeć na głębokość bieznika i sprawdzić czy to na pewno do twojej renówki, nie kupowac jeśli lezały niewiadomo ile na zewnątrz, moga być sparciałe itd.AKurat opony możesz dostać na allegro.

Gość grrrr
ja bym potraktował rozpuszczalnikiem uniwersalnym.Sprawdź czy się cos nie dzijej w jakimś mało widocznym miejscu a potem do działa. Powinno puścić

a koncówke gumowa do przełącznika swiateł tez moge kupic...jestem na allegro i nic nie widze :( boshe gdzie ja ma takie rzeczy szukac ? albo te miejsca obok klamiki czym wypełnic skoro tam sa jakies sruby i drewno :(

Gość głęboka rzeka jest potrzebna
lub jezioro :classic_cool:

Gość grrrr
sprawdż portal swojego miasta albo książkę tel. są skupy aut używanych, złomowce itp. Popytaj o taką samą renówkę co posiadasz i spytaj czy jest może jakiś na części....Zobacz co masz jeszcze do wymiany i kupisz za grosze części z "dawcy organów " do Twojego. Nie ma co szukać pojedyńczych bzdetów na necie. Niestety trzeba fizycznie się ruszyć. Nie wiem o co chodzi z tym drewnem i skąd ono się tam wzięło? Chyba ,że mówisz o wewnętrznej stronie drzi i jakiejś okleinie drewnopodobnej?