Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jovik

Telewizja n... czy warto?

Polecane posty

Gość lorencReg
Polska Gola było super, 2 miechy to nie mało. I pilot kibica też fajny, lubię takie akcje, jak zachęca się do kibicowania, zreszta słusznie.

ja tam się nawet tych 2 mc nie podziewałam...ale mnie wszystkjedno, i tak nie brałam udziału. od chłopców z piłką wolę dobrymelodramat, a enka oferuje teraz całą platformę tego gatunku. W ogole filmów jest od groma, żeby tylko starczyło urlopu na to...

Gość rucollla
Świetnie, że Ci wszystko jedno, uwielbiam takie nastawienie.... Filmy są super na ence, bez wątpienia, pakiet filmowy jest nowym i dobrym pomysłem. nPremium to genialny pakiet kanałów, zastępuje mi wszystkie inne :)

ja na filmie nie oszczędzam... Moge w nieskończoność i tutaj w tym najdroższym pakiecie mam wszystko. A sport nie każdy musi lubić :P

Gość patrycjalejdi
A korzystałaś już z tego nvodnet? bo tam na hbo od można treż fajne rzeczy wynaleźć, sporo jest nowości :)

Gość wigorrr
Za to ,ze oddpadła jakas tam mała klapka w tunerze kaza sobie zapłacic 100zł .Dziady pazerne.

nVODnet to mam już od jakiegoś czasu, ostatnio dodali zresztą sporo fajnych nowości. Jest program Niedźwiedzckiego (on jest genialny) i nowa kolekcja filmów.

Gość rabatka
Jak dla mnie to nVODnet to dostęp do Kino świata, Baby.tv i HBO OD. Świetna sprawa.

Gość rozaMaria
A czym sie różnią te dwie oferty premiuym??? bo różnica w cenie jest znaczna ;///

Gość Wrrrotek
W tym najdroższym masz szersze vod i filmy dla dorosłych xD mnie za to ciekawi teraz co wymyślą na fb, bo widziałem ze założyli sobie nowego fanpejdża: facebook.com/enytime.tv :D może jakieś konkursiwo? Fajnie by było :P

Gość patrycjalejdi
byłoby super, ostatnio mają fajne konkursy i promocje. sąsiedzi dla przykłądu trafili na ten telewizor za złotówkę, oferta jest na mój gust korzystna

Gość binias
" byłoby super, ostatnio mają fajne konkursy i promocje. sąsiedzi dla przykłądu trafili na ten telewizor za złotówkę, oferta jest na mój gust korzystna" no jakby nie patrzeć taki tv wart jest z 1500zł. Opłaca się. Wraz z tv cyfrową to miły dodatek i można upiec 2 pieczenie na 1 ogniu. :)

Gość patrycjalejdi
Ten nowy facebook jest super, wcześniej nie widziałam linka. Parę promocji mi juz sprzed nosa uciekło, więc warto być na bieżąco.

Gość Kłoosek
Co do konkursideł, to już kolejne się pojawiło, tym razem z tym kanałem historycznym, History hd :) Wystarczy napisać o swoim ulubionym programie i kamera lub koszulka może znaleźć nowego właściciela :) Do 9 września jest jeszcze trochę czasu ;)

Gość marcinnnkowski
Ja zrezygnowałem z tego wszystkiego na rzecz telewizji naziemnej. To zdecydowanie jakoś bardziej opłacało mi sie nawet pod wzgledem finansowym. Dobry tuner i wszystko gra http://www.goclever.pl/pl/pl/android_box_500

Gość qubalaaa
Teraz jest jakaś opcja z internetem mobilnym, zastanawiam się nad nią. Tylko przyznam że średnio się orientuje w tym wszystki, ktoś mi doradzi czy 8gb to jest opłacalna sprawa??

Gość miszbelamiszabela
To jest dobry transfer. Do normalnego użytku spokojnie Ci starczy, ja rzuciłam okiem na ich stronę to i cena i czas umowy sa w porządku.

Gość rabatka
qubalaaa, jeżeli podoba ci się oferta programowa enki, to opcja z internetem jest bardzo korzystna.

Gość merrrkowy
Chyba mnie tez to nie przekonuje, zwłaszcza ze kumpel ma naziemną i jakoś wiecej programów do szczescia nie potrzebuje, tym samym ja też raczej przy tym bym pozostał.

Gość rabatka
Spróbować zawsze warto, umowa wystarczy roczna (np. Komfort HD - 58 kanałów po polsku za 49zł)