Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bi dla Bi

jak dziewczyna może uwieść dziewczynę

Polecane posty

Gość Bi dla Bi

poznałam przez internet fantastyczną dziewczynę, zaprzyjaźniłyśmy się. w listopadzie ona przyjeżdża do mnie na dwa dni. będzie kolacja, wino, świece... jak ją uwieść? nigdy nie byłam z kobietą, a ona owszem...

Gość jakis tam facet
jak ona wie jak to napweno sie do ciebie zabierze badz tylko ulegla

Gość Bi dla Bi
nie przepadamy za 3kącikami :P ona mówi, że to ja mam być dominująca...

Czyli w tym zwiazku to Ty bedziesz facetem wiec powinnas sie zachowywac troche jak facet czyli zapoczakowac Wasz stosunek i sie nie bac ze ona czegos nie bedzie chciałam robic bo skoro Ci tak powiedziała to jest na wszystko przygotowana i wszystkiego bedzie chciała. a ja bym chciał z Wami cos tam teges :)

Gość Czekamy
Jaak masz byc facetem to kup sobie człona na szelko-pasach w sex shopie!

Gość taka sobie jedna
ja jestem zwykła dziewczyna i lubie facetów, ale czasmi z koleżankami jak jesteśmy pijane to się całujemy , (śmiesznie jest) a faceci jacy są zadowoleni :P

Gość Bi dla Bi
Ona jest przeciwna wibratorom... Tak, chyba muszę trochę być jak facet ;) ciekawe jak mi się uda ;)

Gość przeciez mozesz
jej minete zrobic, albo wibrator, palcówkę, ehhh.... tyle jest sposobów.

Ciebie to powinni do Tworkow wywiesc Juken. Po pierwsze jestes zalosny w tym co pieszesz a po drugie jestes niedojrzały emocjonalnie. Wiem ze Ci to sprawia przyjemnosc jak ktos jedzie po Tobie i sie z tego brechtasz bo myslisz ze wszyscy sie wkurwiaja na Ciebie. Wierz mi ze tak nie jest. Po porstu jestes malcem robionym palcem a mozg to masz jak Twoj koliberek czyli rozmiarow miniaturki. Szkoda mi Ciebie. Moze kiedys dorosniesz do niektorych tematow i bedzie mozna przeczytac to co napisales z zainteresowaniem i bez wysmiewania tego co piszesz.

Gość Alpejskie Mleczko
Nie trudno być tzn grać faceta w takich przypadkach ..to samo wychodzi, jesli bedziesz jej pragnąć to ją sobie sama weźmiesz, zdominujesz..a jesli wolisz być uległa to ona zdominuje ciebie :)