Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 6 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 212 Napisano 6 godzin temu Byłeś u Harvey Denta, czy jeszcze przed tobą wizyta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 4 godziny temu Najleosze są związki bez zobowiązań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 324 Napisano 4 godziny temu Dla niektórych to jedyna opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 3 godziny temu Inni mają różne opcje itsk wolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Zero cukru napisał: Dla niektórych to jedyna opcja. Chwalisz się czy zalisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Najleosze są związki bez zobowiązań Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Chwalisz się czy zalisz Mój tekst. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 86 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Mój tekst. Elcia przecież to stary jak świat tekst w obiegu od lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DDDDD 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Elcia przecież to stary jak świat tekst w obiegu od lat. . Edytowano 1 godzinę temu przez DDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Elcia przecież to stary jak świat tekst w obiegu od lat. Ja wiem ale on tak nigdy nie mówił wczesniej, dopiero jak wczoraj wieczorem mu tak napisałam to teraz chodzi i powtarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, orkiestra księżniczek napisał: Elcia przecież to stary jak świat tekst w obiegu od lat. I kto za kim lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 324 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Chwalisz się czy zalisz A ty płaczesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A ty płaczesz? Nie ja mam tak suche galki oczne ze czasem je plycze prysznicem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: A ty płaczesz? W mojej garderoby nie ma plecaka szalika ani nawet czapki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 1 godzinę temu Ten znowu o plecaku, ja jêbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Córka demi moore mimo ze miala jako matke jedna z najpiekniejszych kobiet swiata ma szczene po ojcu i moglaby nia orzechy wloskie rozlupywac Edytowano 1 godzinę temu przez Koralgor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach