Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konradyna

CZy to mozliwe ze jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość Konradyna

niedawno kochalm sie z moim chlopakiem. Zabiezpieczylismy sie prezerwatywa. Wytrysk pojawil sie po bezposrednim zblizeniem ale ja sie martwie ze jestem wciazy!!! ]czy to jeste mozliwe? PoZDrOwInkA!!!!

Gość o co ci chodzi
pekla ci guma czy nie? jak ci nie pekla to niby jak masz byc w ciazy

Gość jansee
mam problem od jakich roi sie w internecie Kochalam sie z moim chlopakiem i mielismy gumke ktora nie pekla ani sie nie zsunela. Byly to dni plodne Na pocztaku On byl w majtkach i aby mogl juz zalozyc prezerwatywe wyjal czlonka z majtek i podotykal nim w okolicach moich pachwin, nastepnie zalozyl prezerwatywe i sie kochalismy ,wytryk byl poza mna i pozniej moj chlopak poszedl sie wykapac,ale to wszystko zmyc. Czytajac to chyba mozna stwierdzic ,ze nie ma takiej mozliwosci, biorac to pod uwage ze poznie sprawdzilismy i z prezerwatywa bylo wszystko ok,ale ja juz mam taki charakter ,ze widze rozne mozliwsci, np. taka ,ze kiedy go wyjmowal z majtek i dotykal pachwin (ale to tylko pare sekund) mogl ten sluz jego sie jakims sposobem przedostac do mnie? prosze pomozcie.....prosze

Gość jak nic jesteś w ciąży...

Gość debilkaaaaa
bo inaczej na nie pwoeidziec nie mozna,ja mam ciagle schizy ciazowe,nawet jak facet niechcacy spuscił mi sie na spodnie :-(

tez mam ciagle schizy ciazowe..ostatnio uprawialam petting z chlopakiem i boje sie ze jakis plyn dpstal sie do pochwy chociaz wytrysku nie bylo on mnie uspokaja ale ja swoje:/

Gość konradyna
na szczescie tylko nie ja mam natkie obaway!!!!Mam nadzieje ze wszytsko sie wyjasni!!!a teraz glowa do gory dziewczyny bedzie dobrze!!!( chyba) pozdro

Gość slonko9053
Dziewczyny jak myslicie czy to mozliwe bym byla w ciazy... wspolzylam z moim mezusiem bez zabiezpieczenia i dostalam okres ale krotki,malo obfity i bezbolesny co sie normalnie nie zdarza! mam jakies tam objawy szczegolnie sikanie i bole glowy. robilam jednak test i wyszedl negatywnie.i juz sama nie wiem co mam myslec... jak wy myslicie?

Gość konradyna
CZy testy ciązowe sie zprawdzaja w 100 procentach?

Częstsze siusianie pierwszym objawem ciąży - nie bądź śmieszna! Dla Twojej informacji: siusia się częściej, jak bobas jest na tyle duży, że zaczyna uciskać pęcherz. Kilkudniowa (-tygodniowa) FASOLKA nie wywołuje takich objawów. Jeśli test negatywny, to raczej się nakręcasz.