Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imparfait

bardzo sprytnie zaplanowane

Polecane posty

gdy sie poznalismy moj maz byl bardzo zazdrosny to mi zabardzo nie przeszkadzalo (czasami) przez jego zazdrosc stracilam dwie prace tu zaczely sie problemy, ale mimo wszystko myslalam ze sie zmieni (obiecywal) tracac druga prace okazalo sie ze jestem w ciazy, mimo wszystko bylismy wniebowzieci.DZIS jestem bez pracy opiekuje sie synkiem zaszyta w domu midzy garami bez znajomych a moj maz bez skrepowania wrca wieczorami ignoruje mnie mam dosyc tej poniewierki !!!!!!!!!!!!!! dodaje ze on powtarza czesto ze jest szczesliwy nie liczac sie z moimi uczuciami musze mu otwozyc oczy ale jak?????

Gość sans doute
nie demonizuj, jest tyle prac, które mozesz wykonywac przez net. np tlumaczenia, piesni sa banalnie proste. I mozesz byc pania w garach i piosenkach:) mamy 21 wiek, gorzej miały kobietki ktore zyły jak ty wczesniej

Gość Kobitoooooooooooo
Poczekaj do piecdziesiatki , wtedy on pozna nowa glupia, mlodsza od Ciebie o 30 lat :o Rozwiedzie sie z Toba a Ty w koncu bedziesz wolna i do roboty pojdziesz :o

nie moge znalezc pracy bo nie ma miejsca w zlobku finansowo w mojej sytuacji jest okropnie on pracuje dla sibie na rozne gadzety itp ja tylko moge jesc o kupnie nowych butuw na zime nie ma mowy gdyz na koniec miesiaca po zaplacie rachunkow na nic nie wystarczy o jakiej pracy mowisz przez internet?

Gość sans doute
a tylko 1 zlobek masz w miescie? nie przesadzaj.

mieszkamy we francji aby dziecko bylo przyjete musimy oboje pracowac 4 razy skladalam podanie i odpowiedz negatywna tutaj jest przeludnienie