Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SOLENI

SMUTNO MI CHOĆ TO MOJE IMIENINY...

Polecane posty

Gość MNIE TEZ
PRZYJMIJ ODE MNIE SERDECZNE ŻYCZENIA. MOJE TEZ SĄ DZISIAJ KTOŚ O TYM NIE PAMIETAŁ

Gość własnie
a mi smutno w kazde imieniny, urodziny, swieta...:( wszystkiego najlepszego zycze

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
❤️ 👄 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 :)

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
wszystkiego najlepszego

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
trzeba przypominać :) nie przejmuj się :)

Gość SOLENI
jeju dziękuję serdecznie , nie sądziłam że Ktoś może sie tu wpisać , BUZIAKI DLA WAS!!!

Gość SOLENI
Mnie też---- Tobie też wszyćkiego naj naj najlepszego, to fakt i smutne gdy ktoś nie pamięta, ale sa tacy co bezinteresownie to robią i to sie liczy:):):) i to jest cudne !!!

Gość MNIE TEZ
TO JA JESZCZE WYPIJE ZA TWOJE ZDROWIE CHOCIAZ WŁASCIWIE WCALE NIE PIJAM. A PRZY OKAZJI SZYBCIEJ USNE.MOŻE .I NIE BEDE ŚNIC. JUTRO TE Z JEST DZIEŃ I BEDZIE PIEKNA POGODA A W PRAKU Z DRZEW LECA KASZTANY I LISCIE.

Gość ktos na wygnaniu
idz smialo przez zycie miej wesola mine lap szczescie za ogon i dus jak cytryne

Gość SOLENI
Mnie też ---- to i ja Twoje zdróweńko wypiję;))) nie wiem czy słyszłaś o takiej akcji bezinteresownej, ona mnie wzruszyła : http://ken.comernet.pl/free/ Dziś było to w Lublinie , fajnie cieszę sie że są osoby obce bezinteresowne, a najbliższe bywają że już nie...

Gość SOLENI
dzięki ktosiu na wygnaniu ---fajowe życzonka:)

Gość SOLENI
jaaaaaaaaaaaa dzięki dzięki dzięki ;):):):)

Gość SOLENI
wlasnie Tobie też ogromniaste dzieki i buziaki!!!!

Gość SOLENI
Dobra bede mery ---- :) dzienkuju CI :):):)

Gość MNIE TEZ
SOLENI- A WIESZ JA NA CODZIEŃ JESTEM TAKIM PRZYTULACZEM,KAŻDY MOŻE MI SIE WYPŁAKAC NA RAMIENIU I SŁUCHAM CIERPLIWIE.NP JAK PRZECHODZE KOŁO KOGOS KTO BOI SIE PRZEJŚC PRZEZ DROGE/STARSZ OSOBA,DZIECKO/ TO MOJA REKA SAMA SIE DO NICH WYCIAGA.MAM PEWNE ODRUCHY WE KRWI.WIEC CHYBA WSZYSCY SIE PRZYZWYCZAILI ŻE JA WSZYSTKIM WYBACZAM I WSZYSTKICH KOCHAM.NO TAK MNIE WZIEŁO. TO JESZCZE ZDRÓWECZKO!!

Gość nie smuc sie
>>_____________________________________@@______ >___________________________@@@@_____@@_____ >__________________________@@@@@@___@@_____ >__________________________@@@@@@@@@@_____ >________________@@@@@@__@@@@@@@@_______ >______________@@@@@@@@@@@@@@@_________ >____________@@@@@@@@@@@@@@@___________ >___________/@@@@@@@@@@@@@@____________ >____________@@@@@@@@@@@@@@____________ >____________@@@@@@@@@@@@@______________ >_____________@@@@@@@@@@@@______________ >_____________@@@@@___@@@@@______________ >_____________@@@@_____@@@@______________ >____________@@@@@@@@@@@@@______________ >__________@@@@@@@@@@@@@@@@___________

Gość i jeszcze to
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 i najlepszego;)

Jest co roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj, co życzę ja; Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Mocy najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń :-)

Gość SOLENI
Mnie też ---- to cudowne , mnie też wzięło i jestem bardzo wrażliwa na ludzkie krzywdy i niedole, i często się wzruszam , nawet jak składam życzenia Komuś staram się by było takie idywidualne i niepowszenie trafiające i zapadające w serducho , staram się o każdym pamiętać bliskim i dalszym... taką dziwną mam naturę.. niektórzy uważają że nazbyt wrażliwą... ale nic na to nie poradzę... Kocham i chcę dawać... Twoje zdróweńko jeszczek raz;):):):):):):):):):)

Gość SOLENI
nie smuć się --- ach to cudowne z Twojej strony,;):):)Buziak:) i jeszcze ---dziękuję za kwiatuszki:):):) aarico---- stokrotne dzięki za wspaniałe życzonka , pozdrowioneczki :):):)

Gość mmmmmm
A któżto ma dzisiaj imieniy? Jaka impreza omija Kafeterian? Wszystkiego najlepszego, jutro będzie lepiej!

Gość SOLENI
mmmmmmmm---ano todey choć już tylko godzinka ostała się imieninki: Uli i Hilarego :):):) dzikękuju Ci :):):)

Gość dołączam się
wszystkiego najlepszego ULA🌼

Gość SOLENI
dołaczam się --- dzięki dzięki dzięki;):):)

Gość dołączam się
Mam nadzieję,że Twój smutek już się troszkę zmniejszył?

Gość awerwa
a ja nienawidzę swoich urodzin. wtedy się okazuje ile osób tak naprawdę myśli o tobie i pamięta o tobie. w tym roku nawet moja przyjaciółka zapomniała o mnie :( tzn wysłała smsa ale nie wpadła ani na chwilę, nie napisała kiedy przyjdzie. Okazało się że imprezowała w najlepsze z ludźmi z uczelni a ja siedziałam w domu i miałam nadzieję, że przyjdzie :( Jak się pojawiła tydzien po urodzinach, to zupełnie tak jakby sie nic nie stało. Zaczeła opowiadać o imprezach itd. Po jakimś czasie zorientowała sie po kartkach na półce że miałam urodziny i wyskoczyła do mnie z tekstem: hmm nie kupiłam prezentu bo nie wiedziałam co chcezs. powiedz co, to ci kupie. :S I to ma być przyjaciółka? Wygoniłam ją z domu mówiąc, że źle się czuję i że chcę się położyć. :( Mój facet też w tym roku zrobił mi taki prezent na urodziny że nic tylko siąść i płakać :( Co roku to samo. NIENAWIDZę SWOICH URODZIN :/

Gość SOLENI
awerwa----Ja akurat to imieninki obchodzę ,ale patrząc na czas ile mi tego zostało, to właśnie niedługo. Rozumiem CIę, awerwa o moich imininach mąż zapomniał 2 lata temu, zupełnie był nieświadomy i nie patrzył w kalendarz, było mi przykro co nie ukrywałam, a teraz wielokrotnie przeradzam to w żart, choć już teraz pamieta, tyle, że za duże pewnie miałam oczekiwania co do tego dnia, jakiejś wyjatkowości , odmienności od dnia codziennego (a to ciągle to samo, rutyna) a wyszło na tym , że w końcu On ma do mnie pretensje że jego dzień nie był tak wielce obnoszony (czego oczywiście nie mówił mi w dniu swojego każdego święta) jakbym ja chciała traktować swój w Wielkim Świętowaniu (i nie chodzi tu o jakis drogocenny prezent zupełnie nie to ale słowa o których mozna wspominać w późniejszych latach)... Wielkie nieporozumienie... nie mówiąc o osobach , o których ich święta się pamięta...i to było takie smutne... ale cieszę się że są osoby bezinteresowne i zupełnie mi obce a chca i piszą taaaakie życzonka;)))) :):):):)to mnie wzrusza:)