Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fredi07

Lepiej się bzykać niż siedzieć przed kompem. Która by teraz wyszła z domu

Polecane posty

zgadzam sie ale ja nie musze nawet wychodzic z domu :D jestem umowiona na pozniejsza godzine wiec siedze na kompie powodzenia 🖐️

To chyba nawet nie jest tak. Jest takie powiedzenie ,, Dla kobiet miłość jest całym Światem, dla mężczyzn Świat jest miłością..\"Problem jest w tym, że kobiety (to tylko moje zdanie) cipkę uważają za towar używany do osiągnięcia zamierzonych celów.A tak w gruncie rzeczy to potrzebują seksu i cieszą się nim tak samo jak my faceci a może nawet bardziej. Tu wulgarny żart prowadzącego: Budowa. Skacowany Kowalski śpi na stojąco oparty na łopacie. Majster- Kowalski ty to jak ten Ch...j tylko soicie i nic nie robicie. -a majster to jak ta p...a . Ciągle mało i mało.

\"Problem jest w tym, że kobiety (to tylko moje zdanie) cipkę uważają za towar używany do osiągnięcia zamierzonych celów\" - zgadzam sie i podpisuje obiema rekami. TO SPOSOB OSIAGANIA PRZYJEMNOSCI :D ciesze sie ze do tego doszedles to innym kobietom bedzie latwiej w zyciu

Tylko przyjemność odpuszczają gdy facet nie godzi się na tranzakcję wiązaną: Cipka+ ślub(biała suknia), gromadka dzieci.

Setunia a twoje zdięcie było tu kiedyś w galerii? Bo coś mi się jarzy, że fajna dupa jesteś.

To polecam uzywac wlasnie takiego okreslenia [to tak na przyszlosc , taka rada dotyczaca kontaktow damsko-meskich]ale pewnie sa tez i takie ,ktorym okreslenie \"fajna dupa\" sie podoba;)

Setunia tak to sobie wziełym do serca. że w temacie ,,bzykanie\" zmieniam na stosunek pciowy. Ale dalej coś mi się jarzy, że fajna no tak tego ... dziewczyna jesteś

Fredi jeszcze ne widze zebby to slowko zostalo zmienione;) A skad wiesz jak wygladam, przeciez nigdzie nie zamieszczalam swoich zdjec;)

Dziewczyna czuje a gawiedź wierzy głęboko... Tak ja wiem, że widziałem już Ciebie. Chciałem napisać znam ale znać to nawet siebie nie znam, Nie wiem ale wiem, że fajna w całym asortymencie kobieta jesteś. A ten niepublikowany wizerunek to poproszę na maila.

I to co pisałem. Cipa za...trzeba zasłużyć. Faceci łapią sę na to. A później ma życie ze swoją ,,miłością\" co to jak kolega mówił o swojej żonie: ,,drętwa jak psi....