Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika-*

Fendi bag

Polecane posty

Gość Dominika-*

co myslicie o torbie typu FENDI SPY BAG chodzi mi o torby z allegro za ok 120zł czy 99zł ma ktoś ?? jak się spisuja bo mam ochote wylicytować na aukcji pisać dziewczynki!!

Gość Hmmmmmmmmmmmm
120zl za PODROBE to o 120 za duzo, ORYGINAL startuje od 1000 $ wzwyz . Ostatnio bedac w sklepie , stojac w kolejce nastapilo spotkanie dwoch pan - jedna niosla na ramieniu oryginal , druga marna podrobe. Ta oryginalna rzucila wzrokiem na pania-podrobe, po czym podroba zrobila sie bordowa na twarzy i wyszla z kolejki...hmm roznica pomiedzy torebkami byla kolosalna - pani podroba wygladala by lepiej dzierzac w dloni reklamowke.

Gość fendi bag
aleś wymyśliła, ło matko, niczym wiejski filozof, a torebki są super

Gość ododgugu
dajcie linka bo nie w temacie jestem co to jest??

ja mam dwie takie torby, białą i czarną, są świetne. jedyna wada to to, że duża kieszeń nie ma zapięcia, tylko zarzuca się taki dość ciężki wihajster z jednej strony na drugą, i tyle. Fason jest świetny, pasuje prawie do każdego ubrania. do hmmmmmmmmm -> a skoro mnie nie stać na 1000$ za torebkę to mam kupować nędzne cekinkowe torebki na targowisku za 70zł? wolę kupić podróbkę, bo podoba mi się fason, a nie dlatego że to jest "podróbka fendi". Nie mam z powodu mojej torebki kompeksów :) i wogóle ta historyjka jest wyssana z palca i śmieszna...ale ośmiesza ciebie heh i twoj system wartości....cóż. :o Głupotą skonczoną jest kupować torebki za 1000$ i więcej :) nawet mając kasę. To tylko torebka i za pół roku i tak mi się znudzi.

Gość ododgugu
podoba mi się nawet ten fason ale nei nawidze podróbek... taki kształt normalnej czranej torebki - tak, podróba - nie!!!

podrobki nie kupie jesli mnie nie stac na taka torebke za 1000$ to kupie inna oryginalna tanszej foirmy i juz..... fasowno torebek jest tyle ze zawsze mozna cos znalesc

nesti---> wiesz są jeszcze inne torebki poza podróbkami i cennikowymi bazarowymi. ja szaleje za kilkoma modelami chanela ale nigdy nie kupie ich dlaczego bo to jak tuningowany maluch, nie ma klasy. inna sprawa ze niektóre modele nigdy nie wychodzą z mody (nie mowie o spy bag) i zawsze będą idealnym dodatkiem. mnie nie stać na oryginały więc kupuje ciekawe inne torebki a nie podróby. jest wiele firm które inspirują sie aktualnymi trendami i kolekcjami wielkich projektantów. na których nie widnieje obrócone f czy cc ;/;/