VenusHorizon2 54 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, borok napisał: Nic dziwnego, pewnie jesteś na nich pośmiewiskiem Żebym był miliarderem to identyczne podejście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 54 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, borok napisał: Bo jestem normalny i mam rodzinę która mnie kocha i jestem dla nich ważny Chooj w to gejozo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 54 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Dobra ja nie będę z pravikami gadać o seksie. Hasta la vista. Samo to że ktoś chce cie posuwac to jest maidfoock dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 54 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, borok napisał: a ty umrzesz jako prawiczek Jak się cofne w czasie to może tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 54 Napisano 13 godzin temu Właściwie to nie wiem czego chcę od życia ale na pewno nie wielkanocy z rodziną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 54 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, borok napisał: W sumie to przykre jakbyś nie był dzikusem to bym ci wysłał blika na godzinę z Anastazją Najpierw niech badania zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach