Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jamilah

taniec brzucha - taniec arabski

Polecane posty

Gość saszetka
hej,,ja strasznie lubie ogladac taniec brzucha wiec dziekuje za link.czy moglabys napisac od czego zaczyna sie nauke tanca brzucha?

Gość Jamilah
A z jakiego jesteś miasta? Może polecę ci wtedy jakąś szkołę tańca brzucha? To jest naprawdę super, bardzo wciąga a do tego działa naprawdę jak fitness na ciało i kondycję :)

Gość saszetka
wlasnie szukam jakiejs szkoly:)ile placisz za zajecia i jak czesto je masz?ja mieszkam niedaleko wroclawia...ale niestety to za daleko na dojazdy :( ile juz sie uczysz? i skad sciagasz arabska muzyke?

Gość Jamilah
we wrocławiu są różne szkoły, zajęcia są zazwyczaj raz w tygodniu i trwają ok 90 min. więc jak masz niedaleko to może warto dojeżdżać? Jeżeli chodzi o muzyczkę to wystarczy wpisać po prostu belly dance (tak to się nazywa) i wyjdzie tego naprawdę sporo :) Ja uczę się właśnie tam gdzie dałam link :) narazie niedługo ale wszystko przede mną :)

Gość saszetka
tak..wiem ,ze to belly dance:P ale zazwyczaj wyskakuja mi jakies arabskie stronki i ciezko mi sie doczytac;) a tancem jestem zafascynowana..to jest piekne moge wiedziec ile placisz za zajecia?? no tak raz na tydzien to nie tak zle

Gość hi ha
tez lubie belly dance, ale nie umiem tanczyc, poza tym uwazam, ze to trzeba miec we krwi, inaczej nie ma tego efektu

Gość Jamilah
nieprawda :p można sie tego nauczyć i to wcale nie takie łatwe jak się wydaje,; to nie tylko krecenie biodrami na boki :) jest pełno ruchów, technik itp. Ale przynosi naprawdę wspaniałą satysfakcję i zabawę ale też trzeba włożyć trochę wysiłku.

Gość saszetka
no nie wiem...ja uwazam ze jak sie chce to mozna sie wszystkiego nauczyc;)a w krakowie jestes to super,ja chyba po nowym roku tam bede mieszkac albo troche pozniej...wiec moze sie spotkamy:)bo ja nie jestem skorado uprawiania sportu hhehe,,,a taniec brzucha zawsze chcialam znac:)ja w sumie do tanczenia jestem kolek ale bylam z grekiem i jego kutura zaszczepila we mnie milosc do takiej muzyki:)uwielbiam:)

Gość Jamilah
a ja po wakacjach w Tunezji tak się tym zafascynowałam a tez nie jestem wcale skora do uprawiania sportu :p Ale to jest naprawdę super :) I wszyscy na początku ruszają się jak kołki wiec się nie martw ale z lekcji na lekcję jest coraz lepiej. No to może się spotkamy tam w nowym roku ;) Kolejna grupa początkująca rusza od stycznia, potem kolejna początkująca od kwietnia :)

Gość saszetka
to wiesz..ja teraz kombinowac nie bede z dojazdami:)zaplanuje sobie to na kwiecien:) moglabys mi podac @ lub nr gg?

Gość Jamilah
gg 4956447 napisz do mnie to ci wyślę na gg @

Gość Ciii
eeeej....Nie pisz że wszyscy na poczatku ruszają się jak kołki...nie jestem kołkiem....bo kołki nie wywijają tak biodrami....ja nie wiem czy można się tego nauczyc...ale wiem że ruchliwe bioderka mam po mamie...co w tym trudnego....ja musze tylko zapamiętać ruchy i to wszystko...:P ha...

Gość 174DoRa174
Ja kocham Taniec Brzucha ... I bardzo chciałabym zostać tancerką tego rodzaju tańca :)

cześć:) kilka informacji na temat warsztatów tańca brzucha w różnych miastach Polski znajdziecie na www.roztanczonyweb.pl Powodzenia:)