Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo12

Faceci jak to wasze zachowanie odczytać

Polecane posty

Nie kumam facetów. Ostatnio mojej koleżance spodobał sie pewien chłopak, nawet fajny, ona jemu się też spodobała, nie raz widziałam jak sie jej przygląda, wszystko szło w dobrym kierunku,podtrzymywałam ją na duchu. Wkońcu przyszedł już ten czas zeby zrobić kolejny krok, ale ten chłopak nie wiadomo dlaczego zmienił swoje zachowanie, już nie patrzył już nie zerkał ukradkiem przez okno, juz nie było uśmiechania się,a przecież dawał wciąż sygnały że mu sie podoba moja kolezanka, że mogłoby między nimi coś być. Dlaczego więc faceci najpierw zawrócą w głowie , zachęcą a później wycofują się, tak jakby sie tego wsydzili?????? poradzcie

Gość Agatka Tobie sie naprawde
nudzi :O

Gość aadhdgd
O bosh, bo takie fascycnacje są szybkie, chwilowe i nieważne. A wy przywiązujecie to tego nie wiadomo jaką wagę.

Gość mam ten sam
problem najpierw zachecał dawał sygnaly a potem olał , odpowiedzcie nam ???????????//kobietom

Gość sans doute
21.10] 23:33 to prawda a im bardziej zdeseprowana baba czytaj chłopaa, najlepiej z kasą, bo sama jestem, lata lecą, przychówek jesty itp to tym gorzej znosza jak facet daje sygnał, ale na to ze wzrocił uwage, a nie an to ze bedzie jej do smierci. uwaga panowie to desperacja, nie ma tu nic z miłosci, nie rozpamietywalaby tak tego ze sie usmiechal i niz z tego nie było. ostatnio szłam i mam szczescie do zagadywanek w stylu jaka ładna pani aja aja ale panow grubo po 60 i sa na tyle bezczelni ze ida z naprzeciwka i powie mi to jak mnie mija..czasem sie czlowiek obawia juz. I mam szczescie do facetow z niedorozwojem umysłowym, widac ze chory, a powie mi prosto w oczy cos w tym stylu wlasnie. takich osob tez sie boje. I co mam wypalkiwac sie ze takie deklaracje mi mowil i nie stoi [pod oknem i nie wyje z miłosic do mnie? w przeciwienstwie do kobiet w ty watku i tej w realu zdesperowanej , ja nie jestem z deseperowana:)

Gość denna ryba
sans "w przeciwienstwie do kobiet w ty watku i tej w realu zdesperowanej , ja nie jestem z deseperowana" - Nie wierzę! Piszesz tak, jakbyś była na granicy obłędu :-(

Gość on1ona
witaj ! same usmiechy nic nie znaczą poprostu zawsze mozna być miłym i odpowiedzieć usmiechem na usmiech, napewno nie odczytujcie tego jako nie widomo co, oprócz usmiechów jeżeli jestesmy zainteresowani drugą osoba musimy naprawde pokazać że jesteśmy zinteresowani czyli zaprosić na kawe itd. U mnie w pracy jest bardzo duża przewaga kobiet w różnym wieku i to o czym Ty opowiadasz to prawie ze wszystkimi musiałbym flirtować albo okazywać zainteresowanie, ponieważ przeważnie uśmiech nie schodzi mi z twarzy doóki nie wejde do swojego biura :) Także trzeba wykonąć zdecydowany krok, a rozmową musisz tak pokierować żeby sie dowiedzieć czy jest sam czy jest zainteresowany spotkaniem po pracy ! pozdrawiam