Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karo12

napiszcie, czy na świecie sa jeszcze fajni faceci???

Polecane posty

Wiecie co, juz dawno nie spotkałam fajnego, wporządku chłopaka, z którym dałoby się o wszystkim pogadać. Denerwuje mnie że oni tak szybko oceniaja,krytykuja, wysmiewaja itd.nie każda dziewczyna potrafi zrobic dobre pierwsze wrażenie, a oni odrazu skreślają(tak miała moja koleżanka) Faceci nigdy nie doceniaja tegoże jakaś dziewczyna kocha sie wnim, zawsze tylko rośnie im ego,ale zeby pogadać, podejśc, to nawet nie ma mowy. a wy znacie jakiegos fajnego chłopaka????

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeee
nie

Gość malutka Asia
Sa ale juz zonaci.. :-( a takich nie dotykam.... wiec.... chyba nie ma

Gość malutka Asia
Ale gdzie ich szukac???

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeee
a kcie som? tp pójdem tam

Gość som som
mój dowód twierdzi ,że nie mam znaków szczgólnych, znamion itd. musicie zdać się na intuicję:P

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeee
TakiTyp - nie klamiemy Bozia patrzy

Gość Agatka Tobie sie naprawde
nudzi :O

Gość dinozaury
fajni faceci sa jak dinozaury, dawno wygineli

Gość som som
jesli faktycznie jestesmy jak dinizury to zapraszam do muzeum historii naturalnej 4 szkielet po prawej:P

Gość sans doute
są") tylko potem zadają sie z desperatkami i to sie zle potem odbija na nich:) sle taki fajny facet takiej glupiej- nie do niego pasujacej , bo na kase lecacej, jej poezja i dla niej jets niczym, ona patryz ile na koncie- piekny sms o Aniele mocno bolało? co?- pyta zdziwiona, az usta szerokie rozwarla, glupia to nie zajarzyla o co chodzi. Jak spadałas z nieba:)

Gość nie ma juz fajnych facetow
same dupki :)

Gość sans doute
od razu widac, ze to nie ta kobieta i czas nic tu nie zmieni czy by sie wczesniej spotkali czy potem - nic to nie da, wczesniej kochal kogos, potem tez i te o wiele bardziej pasowaly dusza do niego, niz ta stara desperatka, lecaca na kase. a ten o Aniele był piekny, az oniemiałam:) - W tv mówili ze zagubił sie Anioł. Nie boj sie, nie powiem gdzie jestes:) Mysle, ze bardziej to pasowało Dadze niz jej. ALbo Z. bardziej wrazliwa i romantyczna była od desperatki alki, patrzacej na konto.

Gość zlosliwiec bez zludzen
a fajne dziewczyny sa jeszcze? czy tylko zmanierowane, rozpuszczone, irytujace materialistki? powaznie pytam

to gdzie sie chowaja?

Gość som som
na pewno nie tam gdzie fajni faceci:classic_cool:

a moze tylko im sie wydaje, ze sa fajne? i tym facetom tez tylko sie wydaje, ze sa fajni?

Gość etoile qui te dit
nie chowają się... mają dosyc krzyku swiata, siedza cicho;) a cenia inne rzeczy niz te pozostałe kobiety i mają inne priorytety:)

Gość som som
nic nikomu się nie stanie jeśli będą myślec ,że są "fajni" w tym samym czasie i miejscu.

gwiazdko, to jeszcze powiedz gdzie siedza

Gość LOKO POKO
MYŚLE ŻE SĄ TYLKO DLACZEGO NIE MOGĘ GO ZNALEŚĆ!!!!!!!!!!

Gość etoile qui te dit
gdzie siedzą? hmm za czasów studenckich na placu krakowskim na ławeczce o 1 w nocy:) i patrza w gwiazdy..:) chodzą na koncerty smyczkowe na wydział chemii, do spirali na niebieska impreze, do krypty, do kina, teatru muzycznego, ana ruiny- oj az serce podskoczyło:) a jak juz wrócą do domku to gdzie mają wychodzic? wszedzie pelno dzieci... juz za stare na wychodzenie;) zle sie czuja z dziecmi gdziekolwiek. Gdyby byli tam i dorosli ludzie, ale oni siedza w domu albo w pracy ale najczesniej nie maja zadnych zainteresowan. No to sobie siedzą w necie i czytaja slowa, jak kiedys na murach i drzeweach:)

i co sobie mysla? jak widza siebie jutro, za rok, dwa? wierza jeszcze? rozgladaja sie? chca? nie zaczynaja watpic? nie mysla, ze moze za duzo wymagaja? ze zycie to sztuka kompromisow? nie jest im zle, gdy rozgladajac sie dookola widza bardziej lub mniej szczesliwych, ale nie samotnych?