Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

do studentow!! najlepiej prywatnych uczelni!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

jutro mam kartkowke z j. francuskiego na prywatnej uczelni,a dowiedzialam sie o tym teraz...od kolezanki.czy jesli jej nie zalicze bo nie zrobie tego na pewno,to czy moze mi profesorka dac jeszcze jedna szanse na zaliczenie tej kartkowki?

Gość zgubilam sie
na studiach nie ma kartkówek, idiotko :P

Gość no pewnie przeciez to zwykly
kolos, na kazdej uczelni nie tylko prywatnej mozesz to zaliczac nawet kilka razy:)

tylko ze ja jutro mam!! idiotko!! z zawodow i to KARTKOWKE!!!!IDIOTKO!!

Gość zgubilam sie
obciagnij z polykiem dziekanowi, bedziesz miala z bani. przeciez na orywatnych uczelniach niczego cie nie naucza. i to w dodatku zaocznie :O to juz trzeba byc polglowkiem, zeby na takie cos pojsc :O

mozesz mozesz zaliczac az do skutku spoko nie lam sie bedzie dobrze mowi ci to studentka studiow zaocznych 5 rok :D

Gość aadhdgd
Tylko że to się nie nazywa kartkówka, bo trąci liceum. Tak samo profesoki to raczej nie uczą obcego języka na uczelni. Rogarnięte to ty dziewczę nie jesteś. No i skąd my mamy wiedzieć, jakie zwyczaje ma Twoja pani od lekoratu?

Gość pani profesor
buhahahahahahaha :D

ale ja nie pytam o wyklad z nadaniem mienia tylko o to,czy bede mogla szanse jeszcze to zaliczyc?

Gość sądzę że nie
i że cie wypierdolą z uczelni na zbity pysk

onaK ---> nie sluchaj bredni bedziesz miala nie jedna szanse na poprawe NAPRAWDE glowa do gory!!!

Gość ooooo jaaaaaa
no jasne ze da ci jeszcze jedna szanse. i kolejna tez ci da. mowi ci to pracownik dziekanatu prywatnej uczelni:)

Gość do zgubilam sie
przemadrzala raszplo, jak nie ma na studiach kartkowek, wszystko ustnie zaliczasz? no tak ustnie, u dziekana, wszystko jasne :D

Gość do --do zgubiłam sie
aaaaa dobre to byłooo hahhahah ...jakis zasrany samotny kujon z dziennych ... :P

Gość do zgubilam sie
Poleruję na wysoki polysk zgrzybiale i tknięte zębem czasu kule mojego rektora myśląc iż w ten sposób uda mi się uzyskać przy średniej 2.1 stypendium naukowe które moglabym następnie zainwestować w wino owocowe za 3.50 by w odleglej przyszlości móc opowiadać mojemu potomstwu o barwnym studenckim życiu

na studiach są kolokwia zaliczenia i egzaminy tak poza tym to bez problemu możesz zdawać kolosy nawet 20 razy ale to zależy tylko od wykladowcy (od jego woli i chęci) zazwyczaj kolosy się poprawia tylko raz ale czasem kilka razy aż do skutku :P albo w najgorszym przypadku nie można poprawić :o - musisz wyczuć wykładowcę, bo czasem się bardziej opłaca nie iść na zajęcia niż iść i dostać 2 języki w 90% prowadzą nauczyciele co uczą m.in. w LO i temu mówią przeważnie na kolosy -> kartkówki