Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Des des

Beata Chmielowska - Olech - ale staro wyglaąda po porodzie!

Polecane posty

Gość Des des

jak zadbana czterdziestka, a przecież ona ma dopiero 30 lat ... jak można po 3 miesiacach wrócić do pracy w jeszcze zwiekszonym tempie ? ?? biedny jej synek, taka matkę mieć ... No i jak można dziecku dać na imie Bruno ??

Gość Des des
czemu na mnie bluzgacie ?

Gość olcha
ojapierdole. jakie niektore babki na kafe sa zalosne. dowartosciowalas sie tym ze pojechalas komus dupe? pokarz swoja buzke i cialo to ocenimy. japierdole, zenada na wrotkach i nic wiecej.

Gość A JAK MYSLISZ
CZEMU???? ;)

Gość ale ma niezły tyłek

Ja tez jestem zapracowana mama. I wcale przez to nie uwazam sie za gorsza. A moje dziecko przez to ze ma kontakt z innymi osobami niz tylko mama i tata, jest bardzo towarzyskie i pogodne. A poza tym trzy miesiace po porodzie tobardzo malo czasu zeby dojsc do siebie i wygladac tak jak przed. Mi to zajelo dziewiec.

Gość ciiiekawaaa
Ciekawe jak Ty będziesz wyglądać po porodzie? Godzinami fitnes, basen, fryzjer,Kosmetyczka ,iii jeszcze chirurg plastyczny-biedne będzie to dziecko ciągle bez mamy.

Gość niezgadzam sie
Ja uwazam ze wyglada bardzo ladnie A imie Bruno jak każde inne, mi sie podoba:) A Ty chyba już niemasz większych problemów, tylko wymyślasz, zajmij sie czymś ciekawszym niz obrabianie tylka innym Ciekawe jak Ty wygladasz albo będziesz wygladała po porodzie :D

Gość okropne imię
Zastanawia mnie jedno, widzialam w zajawkach, że ona ma duży brzuch, więc myślałam, że ona jest w ciąży, a teraz nagle się okazalo, że ona już urodziła. Dziwne to wszystko, wygląda jakby była w ciąży, podczas gdy już jest matką.

Gość ad Beaty
uważam że nadal jest ładna..zmieniła tylko fryzurę i kolor włosów- stad to wrazenie! jestem dziewczyną ale mimo to mogę powiedzieć ze podoba mi się jej uśmiech- dość dziewczecy..jest sobą i to mi się w niej podoba pozatym tuż po porodzie każda wygląda na osłąbioną -u niej tego nawet nie widać!!!