arwe19 0 Napisano Październik 22, 2006 Witam mam problem i bed wdzieczny za pomoc , otoz moja dziewczyna drugi miesiac niema okresu , pierwszy miesiac w ktorym niedostala okresu niekochalismy sie wtedy wogole jeszcze niezaczynalismy wspolzycia no a w drugi miesiac rozpoczelismy wspolzycie ale tylko raz kochalismy ale byl to bardzo bezpieczny stosunek a wytrysk nastapil po zblizeniu czyli na zewnatrz juz do prezerwatywy ktora niebyla peknieta bo sprawdzalem no ale moja dziewczyna takze niedostala miesiaczki i teraz juz mija 2 i pol miesiaca i mam nadzieje ze teraz dostanie , czy to moze byc spowodowane jakimis zaburzeniami hormonalnymi?? bede bardzo wdzieczny za jakas pomoc , co sie tyczy ciazy to moja dziewczyna niema absolutnie zadnych objawow bo w sumie z czego jak wytrysk byl w prezerwatywie na zewnatrz eheh no ale martwie sie jej zdrowiem :( Moja dziewczyna ma 18 lat wtym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajajajafff Napisano Październik 22, 2006 Jak się martwisz jej zdrowiem, to wyślij ją do lekarza. Brak okresu jest zwykle spowodowany zaburzeniami hormonalnymi, ale może też jego powodem być cysta na jajniku. Absolutnie powinna iść do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość woglule Napisano Październik 22, 2006 No to chłopie jedną radę mam dla Ciebie: jak już się urodzi dzidziuś to od razu zrób badanie DNA na wykluczenie ojcostwa. W przeciwnym razie do końca życia będziesz utrzymywał cudzy pomiot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blend Napisano Październik 22, 2006 a odchudzala sie ostatnio? stresy miala? zmiana klimatu? poza tym jak sie nie ma tyle czasu okresu to trzeba isc z tym do lekarza a nie sie zastanawiac... nie mowie ze to moze byc ciaza, bo niby jak, ale moze cos jej dolegac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olcha Napisano Październik 22, 2006 pewnie jakies zaburzenia hormonalne. stres, albo jakas rygorystyczna dieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arwe19 0 Napisano Październik 22, 2006 No ciaza napewno nie bo niebylo ku temu powodow , a zaufanie do niej mam i napewno nierobila tego z kims innym , co sie tyczy ciazy to niema absolutnie zadnych objawow zreszta po 2 miesiacach powinna juz wiedziec , no miala stresy z przyjaciolkami dosyc dlugo pozatym w 1 miesiacku w ktorym niedostala miesiaczki niekochalismy sie wcale a drugi miesiac w ktorym sie kochalismy byl ultra bezpieczny hehe , jest umowiona z ginekologiem awiec niedlugo idzie do doktora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blend Napisano Październik 22, 2006 to dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach