Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PewnaSiebie

Wiem czego chcę

Polecane posty

Gość PewnaSiebie

Zauważyłam że wiele osób nie wie co chce robić w życiu. Dziwię się im trochę, bo przecież lżej się żyje wiedząc do czego się dąży :) Łatwiej się podejmuje decyzje, łatwiej coś osiągnąć ;) Ja wiem że po skończeniu studiów licencjackich chcę wyjechać za ganicę na pół roku, wiem, że chcę wrócić i zacząć studia mgr w Warszawie :) Wiem też co chcę robić w przyszłości :D Niestety wiem też o tym, że fececi boja się takich pewnych siebie kobiet. Przerażamy ich i uciekają. Po sobie niestety to zauważyłam, mam mnóstwo kolegów ale żaden nie jest zainteresowany mna jako potencjalna partnerką, bo się obawiają że ich zdominuję :( A ja przecież chce mieć męża, dzieci, rodzinę. Ale chcę się przy tym realizować, to wszystko :) :) :) :) :) Co Wy o tym sądzicie???

Nie o to chodzi ,że ludzie nie wiedzą ,tylko są elastycznie nastawieni do tego co życie przynosi ! Znam też takich właśnie co już wszystko mają zaplanowane ; oni są ślepi i głusi na cały świat dookoła ! Choćby niewiadomo jak piękna przygoda mogła być ich udziałem-oni jej nie zauważą-mają klapki na oczach !

Gość wentylek
Jeśli rzeczywiście jesteś dominującą osobowością, powinnaś trafić na partnera, któremu to będzie odpowiadało. Wtedy stworzycie zgrany i szczęśliwy duet. To przecież takie proste... :-)

Ja tez wiem czego chce;):x Zawsze mozesz przed facetami udawac \"zagubiona i bezradna istotke\":D Ale sa tez tacy ktorzy nie lubia takich \"zagubionych\" ;)

Gość PewnaSiebie
Yogi-Miś ---> Masz rację, zdarzają się takie przypadki ;) Ja na szczęście nie mam jeszcze klapek na oczach. Korzystam ze wszystkiego co mi życie przyniesie, po prostu mam wyznaczone cele i do ich realiazcji dążę. Wentylek, ona..82 ---> Ja może i jestem dominującą osobą ale nistety z facetami nie idzie mi aż tak dobrze :( Jak przyjdzie co do czego to staję się bardzo nieśmiała i nie potrafię walczyć o swoje. Wymagam ciągłego okazywania uczuć żeby poczuć się pewną :( :( :( No ale może po prostu nie trafiłam jeszcze na TEGO JEDYNEGO ;) Setunia ---> Przed facetami to jestem pewna siebie, dopóki nie zacznie między nami iskrzyć, później cała pewnść znika :( Wiecie co jak na razie nie chcę się juz plątać w żadne związki, teraz nie mam zobowiązań i mogę szaleć :D :D :D Od początku października bawię się na całego ;) Korzystam z życia i jestem szczęśliwa :D :D :D 🌼 🌼 🌼

Gość PCT
to puszczaj sie na prawo i lewo i nie zawracaj ludziom dupy 🖐️

Gość wentylek
Zgadzam się z musztardą, Opis sugeruje, że nie chodzi o osobowość dominującą, lecz usposobienie kapryśne i egocentryczne. Różnica jest taka, że drugie posiada wady pierwszego, ale nie posiada jego zalet.