Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzasminka1989

Czekoladoholicy - łączcie się !

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja ostatnio oszalałam na punkcie czekolady z limitowanej serii milki, o smaku musu czekoladowego, pycha, a generalnie to uwielbiam i zjem kazdą czekolade:D

Gość dołączam się do klubu
czekoladomaniaków;-)Ja też uwielbiam czekoladę,zjem każdą,byle była dobra:)Szkoda,że czekolada jest tak kaloryczna bo gdyby nie to to jadlabym z 10 tabliczek dziennie:-PNo ale wszystko co dobre jest niezdrowe lub tuczące:-omimo to kocham czekoladę,batoniki,wafelki,bombonierki,po prostu wszystko co czekoladowe;-)

Gość Justinka_
A znacie moze strony www takich firm produkujacych czekoladę??: MAUXION SCHOGETTEN Alpen Gold REVILLON Prosze,piszcie.

Cieszę się, że topik się tak ładnie przyjął :) C od stron internetowych to poszukaj w googlach, jak nie to może być tak, że firma produkująca nazywa się inaczej niż czekolada, to trzeba sprawdzić na opakowaniu. Ja uwliebiałam kiedyś czekoladę truskawkową TIP z Realu,, ale coś w niej zmienili i nadzienie już nie jest takie pyyyyszne. Buziaki!

Gość łączę się
Ja też sie dołaczam!.Uuwwiieellbbiiaam czekoladę.Całą zjeść za jednym posiedzeniem to dla mnie betka.Pozdrawiam :-) (kwiat)

Gość -agripa-
hey:) witajcie w klubie...ja rownież uwielbiam czekoladki mniaaaaaaaam zwlaszcza z orzechami laskowymi i likierami,pochlaniam od razu w całości.Każdy dzień zaczynam słodka porcją przyjemności,która tak rozkosznie rozpływa sie w ustach...Pozdrawiam cieplutko🌻

Gość ttekla
a ja kocham chipsy i mojego Łukaszka : *

Gość kremowka
a jak tam wasze gabaryty? Szczupłe , teższe? A wyrzuty sumienia?

Gość o nasze gabaryty się
nie martw:-PGdybym byly gruba to przecież nie pozwalalabym sobie na czekoadę raz na tydzień;-)Bo przewaznie winam jedną czekoladę raz natydień lub dwa,nie zjadam calej na raz bo chyba by mnie za bardzo przeslodzilo ale po 3-4 kostki diennie nikomu na figurę nie zaszkodzą:-)

gabaryty? w normie. Poza tym - nałóg to nałóg. Myślisz, że miłośnik papierosów rezygnuje z nich wiedząc, że szkodzą na płuca? akurat! Z czekoladą jest tak samo. Ale miło, że włączyłaś się na forum :)

ojjjjj uwielbiammm czekolade ;) a chyba najbardziej to irysową z goplany- chociaz nie wiem , czy ona nie była w jakiejs serii limitowanej bo juz dawno jej nie jadłam i nie wiem czy jest dostepna:o . ale inne tez bardzo lubie

Gabaryty w porządku. Przecież wiemy jakie są tęższe osoby, zaraz zaczęłyby tu wypisywać jaka to czekolada jest niezdrowa i jakie pewnie jesteśmy wszystkie grube, brzydkie i pryszczate:-)

Gość -agripa-
Kocham czekoladkę...zaraz po moim Krzysiu:D

jejku jak ja uwielbiam czekolade pod kazda posiacia :):):):):):):):):) wcinam a potem mam malutkie wyrzuty sumienia ze znow pojdzie w bioderko i bedzie trzeba stosowac diety :(:(:(

eeee no co Ty? nie poto wcinam ze smakiem, żeby ich się pozbyć w przyspieszonym tempie:-D ja tam o bioderka się nie boję niecodziennie mam aż takie loty na czekoladę zaparzyłąm sobie kawę...czarna, gorzka...zrównoważy tą słodycz mam najdzieję:-) qumpela wracając co piatek z pracy przejeżdza koło fabryki czekolady...a tam mają sklep firmowy....i jak się nietrudno domyślić przywozi mi całkiem sporo tych słodkości po cenie hurtowej...mniam

kurczak i czekolada hmmmm.... nie wiem, nie jadłam, raczej się nie skuszę;p co do przepisów , to tak jak już pisałam - polecam foundue czekoladowe - w kąpieli wodnej rozpuszcza się czekoladę, potem ją siup do miseczki, na osobnym talerzu pokrojone w kostkę lub słupki owoce - arbuzy, banany, brzoskwinie, maliny, jabłka, morele, jagody, czego dusza zapragnie :) I jak nie lubię owoców, tak ten deser uwielbiam

dla fanów białej czekolady polecam naleśniki z białą. Smaży się naleśniki, czekoladę w kąpieli wodnej rozpuszcza z łyżeczką rumu i ewentualnie mlekiem, smaruje się naleśniki. Mniammmm, polecam, ale tylko dla tych, którzy nie boją się zasłodzenia :)

Gość kot trzpiot
nie do wiary :(( jak mozna zjeść tabliczke czekolady?? dziewczyny macie zdrowię .... o licho :)) Jak byłam nastolatką nie znosiłam czekolady :((świateczna paczkę miałam na kilka miesiecy . Cżęsto na tym traciłam bowiem moja siostra okropny łasuch wszystko mi podkradał :(( Teraz na starośc mi się poprzestawialo :((i od czasu do czasu lubię podjeśc kostkę , dwie max trzy czekolady :)) najbardziej lubię milkę te z bombelkami albo mauxion o smaku tofi i nugatu.Nie pogardze też princessą gold .... ta jest pyszna :)) Słodycze :))ech .. czasem trzymam baton w łapce , spojrząna odwrót jakie to dziadostwo kaloryczne i mam tyle silnej woli by odlozyć go z powrotem na półkę . Człowiek jest wzrokowcem ...na swoje nieszczęście :))