Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolonijka

Jak na allegro zmienic adres na kory ma byc wysylany towar ?????

Polecane posty

Gość bolonijka

otoz zmienilam adres (tzn mieszkam na stancji) i jesli wygram jedna licytacje to chcialabym zeby topar byl dostarczony wlasnie tam, tylko gdzie to mozna zmienic bo nie moge znalezc ?? z gory dzieki za odpowiedz

Gość albo piszesz
sprzedajacemu gdzie ma wyslac, albo zmieniasz w swoim profilu na ustawieniach i gotowe

Najlepiej napisz mail do sprzedajcego zeby przysłał na inny adres:-) Często tak robię:-)

Gość koobi
Musisz poinformowac mailem sprzedawcę

Gość trumtururum
Najprościej to po licytacji piszesz maila z informacją ze kasę już wpłaciłaś i prosisz zeby ci wysłali towar na taki i taki adres. Adres możesz zmienić w "moje allegro" - tam gdzieś jest zakładka z danymi

Gość bolonijka
tak na wszelki wypadek to zrobilam ale chcialabym w tych ustawieniach tez to zmienic tak na przyszlosc, bo nie wiadomo czy ta licytacje wygram :), gdzie sa te ustawienia bo kurcze szukam i nic :)

Gość bolonijka
ok juz znalazlam, debil ze mnie hehe, ta zakladka dosc czytelna byla, no nic, dzieki za pomoc :)

Gość trumtururum
moje allegro i tam są zakłądki: aukcje, ulubione, komentarze, rachunki i własnie ustawienia

Gość RudaHera
wystarczy wejść z zakładkę, ale osobiście uważam, że allegro jest zbyt skomplikowane dla normalnej użytkowniczki. Ja osobiście korzystam z dobij.to - jest znacznie lepsze i ma fajniejsze ceny. Także i tak bym odradzała przeniesienie się.