Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmm.....***

straszny obrzęk śluzówek nosa bez kataru i bóli...co to może być?

Polecane posty

Gość hmmmm.....***

już od 2 tygodni zagladam do nosa a tam te dwa wielkie pęcherze...gdy biorę ibuprom zaoki pomaga ale potem znowu wraca. nie mam bóli, kataru, zapchanych zatok...co to moze być?

Gość kaaataarina
może polipy? a u laryngologa byłaś?

Gość hmmmm.....***
byłam dwa tygodnie temu. akurat jak tego nie miałam:/ nie rozumiem jaki to jednak może miec związek z polipami????????:/

Gość hmmmm.....***
ja go nie łykam bez sensu.... to mi nie przeszkadzało więc trochę o tym zapomniałam. dwa razy zaczeło mnie to wkurzac samym faktem że istanieje i kupiłam ibuprom. wzięłam jedego dnia...zauważyłam ze obrzek wyraznie się zmniejszył wiec już nie barłam....po kilku dniach znowu ta sama sytuacja.... jakby to były polipy to chyba by nie znikały od ibupromu?czy też by się chowały? nie wiem z czymś takim warto iśc do lekarza zwłaszcza że ostatnio po skierowanie od laryngologa musiałam się prosić bardzo długo bo lekarka bagatelizowała moje objawy

Gość kaaataarina
napisałaś o pęcherzach- polipy to nic innego jak pęcherze ktore czasem widac gołym okiem

Gość hmmmm.....***
obrzek śluzówki to też pecherz tak jakby...zdaje mi sie że jakby to były polipy to by się nei zmniejszały przeciez pod wpływem ibupromu, nie miałabym ich równych w obu dziurkach i powodowały by jakieś objawy? o kurde....godzinę temu wpisknęłam sobie "Acatar" i obrzęk zniknął....pewnie znowu się pojawi wieczorem...dziwna sprawa...nie wiem co mam z tym robić...i czy faktycznie się przejmować?

Gość kaaataarina
z kroplami ostroznie- mozna je stosowac tylko 3 dni bo dostaniesz polekowego niezytu nosa a to juz trudniejsze do leczenia. Polecam olejek eukliptusowy- ja stosuje go nierozcienczony do smarowania nosa - znakomicie udraznia przewody nosowe, nie musze kupowac żadnych kropli.

Gość kaaataarina
w dodatku nie ma dzialań ubocznych, dziala leczniczo