Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka_3

a w ogole to łatwo byćdobrą mamą?

Polecane posty

Gość a czy Ty dziennie musisz
1000 pytań zadawać????

a czy ja codziennie zadaje 1000 pytan? :D a dlaczeg zadaje codziennie 1000 pytan? a dlaczego mi nie odpowiedzialas na pytanie? a ty jestes dobra mama? a czemu odpowiedzialas pytaniem? :PPPP

Już o nic. Po tym co zobaczyłam na tamtym topiku nie bede Cie już nazywać swoją przyjaciółką :-( Jesteś perwersyjnie zboczona i niech Bóg ma Cie w swojej opiece :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

dobra mama??? hmmm..............bardzo ogolne pytanie!!! czasem jestem dobra mama czasem zla- niema idealow!!! NIE MA IDEAŁÓW- to moje zdanie. kocham synka!!!

Gość i ja się zgadzam
trzeba kochać i okazywać, że się kocha. Ale nawet super rodzice są czasem złymi rodzicami.

Z własnego doświadczenia wiem, że im bardziej się starałam być zawsze naj tym gorzej mi wszystko wychodziło. Najlepiej nie przeginać ani w jedną ani w drugą stronę. Życ normalnie i bez przesady.

Gość ja uważam że
wiele zależy też od dziecka. Napewno łatwiej wychowywać dziecko spokojne. Gdy dziecko jest "nadpobudliwe" wtedy rodzicom częściej puszczają nerwy i wtedy mamy takie myśli "chyba jestem złą matką, bo krzyknęłam, czy uderzyłam dziecko" itp.

Gość a czy ty dziennie musisz
kobieto nie zadajesz tyle pytań???? póki co weszlam juz dzis widze 3 -a czy ta herbatka jest dobra buhhhhhhhhhhhhhhhhaaaahhhhaaaa , jestem hot mama no i ten .