Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze wiedziec

Od dzisiaj przez przynajmniej najbliższy miesiąc zamierzam...prosze o doping !!!

Polecane posty

Gość musze wiedziec

* nie mówić mu że go kocham * nie pytać się czy on kocha mnie * nie inicjować seksu, nawet jezeli to bedzie oznaczalo calkowity jego brak * nie puszczac sygnalow, nie pisac pierwsza, jak sie odezwie to wtedy pogadać * nie planowac spotkan (zobaczymy ile razy sie spotkamy w ogole :P jak to on bedzie mial to proponowac :O * nie pytac o nic, tzn nie zadawac zbędnych pytan typu kto dzwonil, kto napisal, bo i tak nic nie odpowiada a ja mam potem moralnego :O * nie wolac jak siedzi i gra przy komputerze, albo jak coś robi , majsterkuje, sam powinien wiedziec ze jestem, czekam na niego i ze chcialabym z nim posiedziec i zobaczymy czy on zmieni swoje nastawienie, czy okaże wieksze zainteresowanie, zacznie sie bardziej starac, zastanawiac, mowic kocham itd. zobaczymy mam dosyc slaby charakter i wiem ze moge sie zlamac, dlatego bardzo was prosze, gdy bede chciala juz coś zrobic przemowcie mi do rozsądku ze nie powinnam, postaram sie zdawac relacje mniej wiecej z tego co zrobilam, czy zlamalam ktorys punkt, itd. trzymajcie kciuki

dasz rade !!! a jesli juz bedziesz miala ochote pierwsza napisac, zadzwonic...to wejdz szybko na te stronke i przeczytaj co sobie obiecalas :)

Gość popieram
trzymaj się dasz rade

Gość musze wiedziec
obym dala rade:) napisalam to zresztą bo chcialam juz zadzwonic, zapytac sie czemu sie nie odzywa :( ale widocznie ma ciekawsze zajęcia:( dziekuje ona 82 :)

Gość musze wiedziec
a czy jest ktos kto razem ze mną bedzie realizowal te punkty i zjakiego powodu? ja podobno zabieram prywatnosc:( i ogolnie duzo takich rzeczy :( a chcialaby by sam mi powiedzial ze kocha , ze pragnie :( a nie tylko ''ja tez'' ''no'' :(

Twoje podejście jest zdrowe , niech on zacznie cos robić trzymam kciuki. wrazie czego pisz!

Gość Malutka myszka
Przylączam sie do was dziewczyny. Zawsze ja pierwsza wszystko musialam robic i mowic nigdy on.

Gość Wytrwałosci dziewczyny
Jeszcze trochę a taki będzie czekał az mu kwiaty będziecie przynosiły! Nie będa Was doceniali jeśli będziecie im tak nadskakiwały :( Niech sie zaczna faceci o Was starać a nie mysleć że zawsze będziecie im się na tacy podawały i to jeszcze z ładnym uśmniechem .

Gość fifka 44444444444
ciezko z takim typem faceta nie? moj jest kochany, okazuje uczucia ale strasznie sie boi zaufac mi tak do konca, zaangazowac sie w pelni, nie chce poźniej sie rozczarowac kiedy niby go zostawie. Ale nie zostawie. Wiecie takie cos pomaga - tez czasem sie nie odzywam a potem sie martwi, jak mam klopoty to zawsze zadzwoni, pomoze. Jednak nie jest tak źle. Ale chcialabym zeby bardziej okazywal uzucia i czesciej mowil ze kocha.

Gość Malutka myszka
Moj przez poltorej roku bardzo czesto mowil ze kocha teskni ze jestem najwazniejsza dla niego a teraz?? teraz a raczej od pol roku nawet nie chce odp ze on mnie tez kocha.

Gość Malutka myszka
No i nie wytrzymalam:( czego ja jestem taka glupia! po co ja mu to pisze!

OJ mi tez sie chce wyc buuu,mam ten sam problem ,tylko boje sie ze jesli ja przestane to on tez to calkiem oleje i odejdzie .A ja go przeciez tak bardzo kocham:(((

Gość Malutka myszka
Ja mojego nie zostawilam mimo wielu przykrych rzeczy jakie mi zrobil i mimo tego ze teraz jakos to wszystko olewa.