Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E.T.

wymyśliłam sobie sesję

Polecane posty

Gość E.T.

stwierdziliśmy z moim przyszłym mężem, że niezbyt podobają nam się sesje w plenerze typu panna młoda wśród kwiatów itp, a sesje w studiu jeszcze mniej wpadłam na pomysł, żeby zrobić sobie zdjęcia w zabytkowym budynku liceum, który wtedy będzie pusty - na wielkiej auli, przy fortepianie, zjeżdżanie po poręczach, lekcja matematyki z cyrklami itp, pracownia chemii gdzie są wielkie stare ławki, odpytywanie przy tablicy i takie tam zdjęcia na wesoło przesadzam? czy ten pomysł może wyjść ok?

ufff cieszę się :) bo się zastanawiałam czy to nie będzie za bardzo udziwnione :P zamku niestety nie mam w pobliżu a poza tym za wynajęcie wnętrz pewnie by sobie słono policzyli, a w liceum nie powinno być problemu :) jakbyście miały jakieś jeszcze pomysły na takie \"szkolne scenki\" oprócz tych, które wymieniłam, będę wdzięczna za sugestie :)

Gość Sheriff
Pomysłów jest mnóstwo - i już w tym interes Waszego fotografa, żeby coś wymyślił... z takichh które mi do głowy przychodzą, to ty w roli uczennicy biegnąca na rozpoczęte już zajęcia i pan młody w drzwiach z dziennkikiem pod pachą spoglądający na zegarek;) ...lub siedzisz w ławce, kiecka podciągnięta i ściąga na nodze... jeden z moich nauczycieli mówił, że wszędzie można zrobić dobre zdjęcia - niestety nie wszędzie zrobić je łatwo i nie każdy potrafi :) Pozdrawiam ----------------- Dariusz Lekki www.lekki.pl

Gość a mogłabys
przynajmniej uzasadnienie podac? :P

wiesz,też miałam milion pomysłów na ten dzień myślałam nawet nad gabinetem dentystycznym,wiesz panna młoda z kleszczami nad panem młodym ;) ale... po głębszym zastanowieniu zrezygnowałam,stwierdziłam,ze takie fotki owszem byłyby fajne ale jako ciekawostka,jako dodatek a nie zamiast,i... poszliśmy na łąkę ,i też fajne wyszły pozdrawiam

miło by było, gdyby niektórzy się nauczyli rozróżniać podszywy od tego, co pisze autorka tematu