Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helphelphelp me

buty a łydki

Polecane posty

Gość helphelphelp me

W listopadzie mam tzw."połowinki" i jestem właśnie na etapie poszukiwania sukienki i butów. I tutaj zaczyna się problem, ponieważ nie mam zielonego pojęcia co mi pasuje :( Mam 163cm i dość duże łydki ;/ Jakie buty i krój sukienki będzie najodpowiedniejszy? Chciałabym wyglądać super, bo przecież tylko raz w życiu ma się swoje połowinki ;) pozdrawiam i z gory serdecznie dziekuje za odpowiedzi ;) ;)

Gość bambinek
jak masz grube łydki to chyba obcasy będą ok- na wyższym obcasie noga wygląda na dłuższą i szczuplejszą tylko nie szpilki bo to wygląda dość śmiesznie :) a sukienka... ja miałam na studniówce taką dość długą, ale nie do ziemi, zakryła grubą część nóg a pokazała wąskie kostki :) albo może jakaś asymetryczna?

mam ten sam problem..wszędzie wszystko w porządku tylko te nieszczęsne łydki :( co do spódnic to zawsze wybieram takie do okolic kolan nie zakładaj 3/4 bo to brzydko wygląda...buty na obcasie ale nie do nieba:O szpile odpadają płaskie buty też...

Gość frau rama okienna
i w zadnym wypadku nie moga to byc buty zapinane na kostce, bo wszelkie paski w butach bardzo pogrubiaja optycznie nogi i je skracaja. pozdrawiam i zycze dobrej zabawy :)

Gość helphelphelp me
hmmm czyli tradycyjne szpilki zapinane na kostce ze szpicem nie za bardzo pasuja? Bardzo podoba mi się ta sukienka (oczywiscie kolor czarny) : http://allegro.pl/item135298396_dzersejowa_sukienka_victoria_s_my_secret_hit_.html i ta też jest fajna: http://allegro.pl/item133635580_vila_elegancka_sliwkowa_suknia_xs_s_nowa.html co sądzicie? Chciałabym na tych połowinkach wyglądać ładnie, sexownie ale też dziewczęco, a nie tak jak zapewne będzie wyglądać połowa dziewczyn, czyli jakieś wymyśline koki, ekstrawaganckie sukienki albo jak stare baby ;)

Gość kot trzpiot
pierwsza jest zbyt plażowa :))nie mniej fajniutka jak na lato . Na tą porę roku zdecydowanie wybrałabym tą drugą . I buty .. koniecznie sexowne szpileczki mogą byc nawet z zakrytym noskiem :))

Gość vegaa
butki klasyczne, na pewno bez paska.. moze ubierz rajtki ze szwem na tyle nogi - pieknie wysmuklaja i sa bardzo sexi :)