Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaTT

Mam chłopaka dresa!

Polecane posty

Gość kasiaTT

No własnie on jest dresem uzmysłowiłamsobieniedawno, lubi przebywać pod klatkąz kolegami i pić wino znimi robi się wtedy wulgarny i prostacki więc wole unikaćgo wtedy azwłaszczajego kolegów, słucha hiphopu i upiera sie przy łysej fryzurce co mnie drazni jakbynie mógłmieć normalnych włosów. Ale jakjestesmy razem rzadko mu sie wypsnie jakis wulgaryzm i jest raczej mily i fajny tylko to jego towarzystwo. Nie jest zły ale przezjego "kumpli" staczasie. Wiem ze pali "ziolo" z nimi a moje uwagi w tejkwestiijak grochem o sciane.Czasami mam wątpliwosci ale nie chce by siestoczył totalnie na dno. Jakdalej z nimi będzie przestawał to boje sie ze predzej czy pozniej podpadnie prawu i to bedzie jego koniec.

Gość 879423
wez daj sobie z nim spokuj bez kitu

A ile macie lat?? Ja jak miałam jakies 15 lat to tez miałam takiego chłopaka i nie skończyło się to zbyt dobrze :(

Gość ja tez mialam
kiedys takiego chlopaka. No moze w dresie nie chodzil ale stal ciagle z kolegami pod klatka i palil doslownie tony trawy! 3 lata z nim zmarnowalam, chociaz "zmarnowalam" to moze nie odpowiednie okreslenie, bo mimo wszystko cos z tego zwiazku wynioslam i czegos sie nauczylam. No ale wtedy to mloda jeszcze bylam... i glupia... aaa, musze wspomniec, ze on od poczatku taki nie byl. jak sie poznalismy, byl zupelnie inny. ale zmienilo mu sie towarzystwo (nowa szkola, mi.in.) i tak to sie zaczelo. łeb mu sie zoral od tego jarania a ja pewniego dnia juz nie wytrzymalam i powiedzilam "dosc"

prosze was.... no chyba nie jest tak zle :) mhmm te krótkie włoski którymi dotyka cie po brzuszku moga sprawic naprawde duzo rozkoszy...mhmmm na temat trawy trzeba umiec znalezc złoty srodek czyli albo JA albo TRAWA :D aaa mhmm co do ubioru....seksowne sa takie dresy....:) i to ze twoj facet ma poparcie wsród swoich rowiesnikow :) no dobra kiedys tez nie nawidziłam dresów dopuki nie poznałam no własnie....heh ;p kogos kto z dnia na dzien sprawia ze dres w moich oczach staje sie zajebistym chlopakiem CAŁYM MOIM SWIATEM ;)

Gość hehehhehhe........
Gratuluje dziewczynom drechow :)

Gość szalome
buhahahaha sexowne dresy! ahahahahaha no comments!

Gość lumpoliberałek
zrób tak jak on założ dres i obetnij się na jeżyka króciutko na pewno to doceni

Ej nie sadziłam ze wywołam tyle emocji :D słuchajcie człowieka kocha sie za to co ma w sobie a nie na sobie :) A dresy sa naprawde seksowne :) nie znacie sie :D i te krótkie włosy....a ja sie nie obetne na jezyka bo....jestem dziewczynka :D