Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka trauma

jak dojść do siebie?

Polecane posty

Gość wielka trauma

pare miescięcy temu zdarzyło sie coś o czym nie moge zapomnieć, ciągle roztrzasam tą sprawe. Zamknęłam sie w sobie i ciągle gdybam i marze żeby cofnąć czas. Chciałabym żyć tak jak przedtem, ale, choć boje sie o tym nawet pisać, moje życie nigdy nie będzie takie jak dawniej. co ja mam robić? kiedy wreszcie zrozumiem że nie da sie cofnąć czasu? codziennie marze żeby zasnąć i obudzić sie nie pamiętając o tym :-(

Gość zalezy co
sie takiego stało ze nie umiesz o tym zapomniec

Gość wielka trauma
zgwalcil mnie pięciolatek. nie byloby w tym nic zlego ale nie mialam z nim zadnej przyjemności.

Gość obuurzona
podejrzewam ze to podszywacz:/ co za debil... ..wiec załozycielko topiku o co chodzi co sie takiego stało?

Gość na maxa
wywal z siebie ból , pocieszymy :)

Gość wielka trauma
podejrzewam że żaden gwałt nie niesie ze sobą przyjemności :-o tak, to był podszywacz.. nie chce o tym mówić, chyba nawet boje sie to wyrazić i nazwać. Zrobiłam coś, byłam bardzo głupia i baaardzo zraniłam pewną najbliższe mi osoby. Zrobiłam coś strasznego i choć one mi wybaczyły i nawet o tym nie wspominają ja mam dreszcze kiedy o tym myśle.

Gość obuurzona
hmmm nawet nie domyslam sie co to mogło byc ja nigdy nic takiego nie zrobilam..ale podejrzewam ze bedziesz musiała poprostu ZAPOMNIEC i postarac sie zyc normalnie powodzenia :) !!

Gość wielka trauma
niestety blonka mi nie odrosnie wiec i zapomniec nie umiem. no chyba ze gdzies by sie operacyjnie dalo przywrocic cnote?