Bongo Bongo 0 Napisano Październik 22, 2006 Jesteście tutaj? :) ja dopiero zaczynam studiować ten kierunek i nie dokońca wiem czego się spodziewać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Październik 22, 2006 Jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fajna masz... Napisano Październik 22, 2006 stopke, BongoBongo. Super!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Październik 22, 2006 na którym semestrze? zadowolona jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Październik 22, 2006 Fajna masz... dziekuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Październik 22, 2006 Piaty semestr;) Mnie sie podoba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Październik 22, 2006 a jest jakiś przedmiot którego powinnam się obawiać? i jak to jest z tymi ankietami.. sami wydzielają ci dany blok który masz przeankietować? Mnie się też narazie podoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach