Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JTX

do Warszawianek

Polecane posty

Gość JTX

Moje drogie, mam do Was pare pytań, gdyż za 2 tygodnie wybieram sie do Warszawy na zakupy i poszukuje sklepów, a najlepiej dużych ch typu Blue City. Proszę Was o rade...gdzie najlepiej się wybrać..zależy mi na czasie gdyż nie moge posiwecic calego dnia na zakupy. Co byscie mi polecały?Jeszcze chcialabym wiedziec czy jest w Wwa sklep z butami typu sashki...lekko marszczone skórkowe kozaki..bardzo proszę o radę, bedzię to dla mnie olbrzymie ułatwienie. Za wszystkie rady z góry dziekuję.

Gość aaaaaaaaaaas
wybierz sie do Arkadii, ona jest najwieksza. a butow musisz szukac bo nie ma czegos takiego jak "sklep z marszczonymi butami". no sorry...

Gość JTX
Dziekuje za rady...a moze jest jeszcze jakies ciekawe centrum handlowe godne polecenia? Wiem ze butów musze poszukac..to raczej logiczne, tylko ze teraz przewaznie w sklepach sa oficerki i kowbojki ktore nie przemawiaja do mnie w ogole..mialam nadzieje ze ktos spotkał sie z butami opisanymi przeze mnie w jakimś warszawskim sklepie...heh..

w Warszawie to ja również polecam Arkadię ale też sporo chodzenia jest w Galerii Mokotów więc też polecam. A jeśli byś chciała jechać do Blue City to wejdź na ich strone..www.mojebluecity.pl czy jakoś tak i tam można dostać kartę stałego klienta, dzięki której masz 5% zniżki w niektórych sklepach (także obuwniczych) a jeśli sa twoje urodziny to też jakieś tam są zniżki). Ale tak ogólnie to nie polecam Blue city bo tam właściwie nic takiego nie ma a korki żeby dojechać są okropne. Jedyne pocieszenie to takie że na przeciwko jest Reduta i tam też są ciekawe sklepy :) Aha... i jakbyś zamawiała tą karte stałego klienta to juz teraz bo to sie czeka jeszcze zanim ją przyślą na adres domowy :) Pozdrówki

Gość tróskawa
bzdura, ze w sklepach sa tylko oficerki i kowbojki.