Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikumikunapatyku

Tak strasznie , strasznie Tęsknie!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fikumikunapatyku

Topic dla kobiet, dziewczyn, które tęsknią, czekają, kochają i są kochane... Razem łatwiej cierpieć...

Gość fikumikunapatyku
może zacznę. Mój ukochany studiuje w innym mieście i jest daleko. ALe wytrzymamy. Kochamy się, ciągle jesteśy w kontakcie. Jesteśmy ze sobą już 5 lat... Ale tęsknota jest okropna. Wielka. Ogromna... Wracaj!!

Gość fiubzdzuchnaaas
teraz chyba moja kolej! caly dzien slucham dolujacej muzyki,rozmyslam i dalej tesknie za moim Panem ktory siedzi w norwegii! :( nie wiem jak dlugo tak ujade! ciesze sie, ze nie jestem sama dziewczyny!

teraz ja, związek dwa lata studiuje (on) 150 km ode mnie widzimy sie od czwartku do niedzieli ale i tak tesknie dzis wyjechal ;(( wiem ,że inni mają gorzej...

Gość szwendaczka
ja tez slucham caly dzien dolujacej muzyki,tez tesknie ,moj chlopak jest daleko,zaczynam sie od niego odzwyczajac niby tesknie za nim ale.......coraz mniej ,wszystko przez to ze poznalam kogos innego o kim ciagle mysle choc wiem ze nie powinam...

Gość kolorowaaa
Mój ukochany też jest na studiach... Trwamy ze sobą już czery lata i kochamy się. Już prawie miesiąc jak się nie widzimy... Wieczorami płaczę i jest mi strasznie smutno... Też słucham smutnych piosenek... Jakoś tak, oddają mój stan ducha. wiecie co dziewczyny, przetrwamy te rozłąki. Te krótkie i te długie. Przetrwamy!

Gość kolorowaaa
ehhh... cięzki ten los...

A ja to mam dopiero... moj jest tak blisko a jednak tak daleko... widzimy sie raz na 3 tygodnie mniej wiecej :(:(:(:(:(

Gość BBBB
czytałam osttnio wątki dziewczyn, które nie przetrzymują rozłąki... Ale cieszę się że znalazł się jakiś bardziej optymistyczny:) TRZYMAM ZA WAS KCIUKI. Ja też żyłam w rozłące przez prawie 2 lat. Mój chłopak studiował za granicą. Ale wytzymaliśmy i jesteśmy ze sobą bardzo szczęśliwi. Zaufanie, wierność i miłość. Podstawa do tego żeby być ze sobą mimo odległośći

Gość kolorowaaa
jak to blisko a jednak dalego? Wyjaśnij Unitra jeśli chcesz oczywiście: ;)

BO moj chlopak mieszka 3 ulice ode mnie ale... niestety musimy sie ukrywac bo... on jest starszyu a wedlug moich rodzicow ja jestem za mloda...I ukrywamy sie tak...1,5 roku ... I strrrrrrrrrrrrrrasznie tesknie za nim ;)

Gość kolorowaaa
Jeśli to nie prowokacja to niezły numer:) myślałam że już nie trzeba się ukrywać przez róznicę wieku:) Chyba że masz 14 lat:) Pozdrawiam

to nie jest prowokacja... a mam 16 lat :P po co mialabym klamac... myslicie ze 16-letnia dziewczyna nie moze sie zakochac???? I to sawlasnie te glupie stereotypy jakimi patrza moi rodzice :(:(:(:(:( Checie wierzyc lub nie ale to jest prawda!! Jesli ktoras mi wierzy to prosze napiszcie bo mam dosc juz tych stereotypow:(

Gość kolorowaaa
ja wiem że dziewczyna w wieku 16 lat może się zakochać ... Moja przyjacióka 16 latka ma faceta 8 lat starszego... Jej rodzice to zaakceptowali... Ile lat ma Twój??

Gość szwendaczka
no a ile lat ma chłopak , ja jak milam 16 lat i zaczełam sie spotykac z moim obecnym facetem ktory mial wtedy 25 lat to klamamlam mame ze on ma mniej lat a jego ze mam wiecej ale wszystko sie szybko wydało ,było juz po fakcie bo rodzice go bardzo polubieli :)

Moj jest starszy o 5 lat,ma 21 lat.Moja mam wie ze cos do niego czuje ale nie wie ze jestesmy razem... Ona narazie sie chyba na to nie zgadza...

Gość kolorowaaa
trudne są takie związki.. :) ale rodzice wkońcu to zaakceptują, zobaczysz:)

Gość szwendaczka
to nie jest tak duzo , moze jeszcze troche sie poukrywacie a potem rodzice to juz zaakceptuja:)

Gość hłe hłe hłe
pewnie, i na pewno on będzie w tym sercu tej 16nachy na zawsze , buehehehe

Smiej sie smiej mam to gdzies...Sorry jestem z nim 1,5 roku.. ukrywalam sie i meczylam i myslisz gnojku lub kim ty tam jestes ze meczylam sie po to by potem z nim zerwac...Glupi /a jestes!!!!!!!!!!Ciekawe ile ty masz lat bo widze ze strasznie dziecinny/a jestes!!!!!!!!!!!!!!!Skoro smiejesz sie z takich rzeczy!!!!!!!!!!!!!

Ale przynajmniej oni gdzies tam są, kochają was, czekają... niektore nie mogą nawet tego doswiadczyc, albo tęsknią za kimś kto przestal je kochac :(

Gość kolorowaaa
Bardzo smutne to Sweet Dreams...

Mój facet na drugim końcu Polski mieszka 😭 Tak go kocham a nie moge go mieć na co dzień fizycznie 😭 całe szczęscie gg jest , telefony i skype ..........a ja tesknię :(

Gość abrraa
ja równiez bardzo tęsknie za nim,jedak nie mozemy byc razem;/ -przeciwnosci losu;(