Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esemesek

maz ciagle gdzies esemesuje

Polecane posty

Gość esemesek

zlapalam go kilka razy na tym ze w jego telefonie byly sms od i do innej kobiety. postanowilam milczec bo nie wiedzialam jak mam zareagowac, ale nie mogla wytrzymac tak niz jeden dziec wybaczylam jeden raz drugi a teraz zdarzyl sie trzeci najgorzej sie czulam jak nie mowilam o tym tylko duzilam w sobie, kiedy powiedzialam ze wiem bylo mi lepiej. a i on zaczal byc bardziej mily i sie tlumaczyc. nie umiem go wypiprzyc, wiem ze mnie kocha, a tak ciagnie go cos innego, i co powinnam zrobic? niby wiem , ale tez wiem ze sie kochamy...

Gość bibik
Piekna ta milosc skoro on pisze z innymi. sprawdz numer i zadzwon tam i sprawdz kim ona jest. Ja bym tego tak nie przepuscila. Za nim go wywalisz sprawdz o co chodzi i nie daj sie mamic jego pieknymi slowkami. Powodzienia!!!

Gość esemesek
bibik dziekuje mysle ze chodzi tylko o namietnosc za drugim razem zadzwonilam, i bardzo sie z tym zle czulam czulam sie upokorzona obiecalam sobie ze juz nigdy nie zadzwonie a dzieki temu wiem ze on lubi dojrzale kobiety

Gość esemesek
tak mnie jakos na wieczor wzielo na zwierzenia dobranoc❤️

nie wyobrazam sobie co czujesz jednak wspolczoje tak to jest pewnie jestescie malzenstwem z kilkultetnim stazem ale nadal laczy was milosc napisz cos o tym a on szuka dodatkowych wrazen

Gość i co dalej
????????????????????????????