Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bereniczka

Pomocy! Wszedzie wylazl mi cellulitis!!!

Polecane posty

Gość Bereniczka

Zawsze go mialam, ale na udach, brzuchu i posladkach. Ostatnio odkrylam, ze mam go rowniez na ramionach i plecach :O ! Jestem pewna, ze jeszcze niedawno go nie mialam,czy wiec moglby mi sie tak nagle pojawic? I to w dosc zaawansowanej postaci... Co teraz???

Gość kirsta
mnie tez wylazl,1,5 roku wcieram antycellulity ,tansze ,droższe -cellulit dalej jest

Gość tez tak mialam
pij więcej wody!!! to naprawdę dużo daje!!! i jeśli pytasz czy to możliwe to tak! mi też kiedyś coś takiego się proobiło może nie na plecach ale ogólnie celulitu miałam więcej bo bardzo mało piłam

Gość dominujaca
kochane babki ja cale zycie bylam chuda jak szkapa az obrzydliwie chuda!!!!urodzilam 2 dzieci i nadal nic a nic,bylam przerazona gnaty przebijaly mi spodnie mialam 176 a wazylam 53 kg koszmar !!! teraz dobijam 30 i kurde utylam 10 kg wiec waze nieco ponad 62 kg dobrze sie tak czuje ale walki wiszace w kolo pasa sa tragiczne kiedys latalam z golym brzuchem i pepkiem a teraz ,,,,zaczyna sie to robic historia do tego cellulitis zaatakowal moje giry dupsko i kurde wszystko nie tak chuda zle a z prawidlowa waga prosze zobaczyc ile klopotow.gdzies kiedys na tym forum wyczytalam ze owija sie cialo folia do zywnosci (wiecie taka w rolce-ale nie aluminiowa)i smaruje sie cialo kawa mielona ze spirytusem i podobno efekty extra czy ktos to robil?czy faktycznie cellulit zlazl?zaczelam tez wiecej pic i wiecie co to chyba tez daje efekty ale jak ktos ma lepsze sprawdzone kosmetyki lub sposoby piszcie!!!przeciez idzie lato !!!!!myslalam nad kosmetykiem vichy podobno jest wspanialy ale oczywiscie to tylkjo podobno bo tyle wiem o nim!!! pomocy

Odpowiednia dieta (mniej tłuszczów), pić dużo wody, dużo się ruszać, samo wcieranie specyfioków antycellulitowych nic nie da, potrzebny jest odpowiedni masaż (m.in. mocne ściskanie miejsc ogarniętych cellulitem, rozbija się w ten sposób tkankę tłuszczową). Cellulit nie zniknie do końca, ale na pewno się trochę zmniejszy.

mam podobny problem. dopoki mieszkalam w Polsce wazylam 43-46 kilo przy wzroscie 164. brzuch mialam wklesly. niestety angielskie jedzenie poszlo na bioderka i w ciagu 8 m-cy przytylam 12 kilo. wygladam w sumie ok (czesc poszla w biusst :D ) ale brzuszek i opnki tez sa. do tego celulit na pupie i udach. smarowalam sie kiedys Lorealem ale jest lepki. fakt celullit sie zmniejszyl. teraz pije duzo wody i regularnie robie peeling z kawy. owijanie w folie jest czasochlonne :( po 2-mcach peelingu widac roznice. teraz widac cos dopiero ja napne pupe a kiedys przebijalo przez spodnie. poza tym pije duzo wody. mysl

Gość olkijbvde
duzo wody i malo soli !!!!!!!! a kremy psychologicznie dobrze dzialaja ;) wiem co mowie bo od lat uzywam

a ja moge polecic Goodbye celullite. Na mnie dziala ale uzywam juz miesiac. Co prawda potrzeba ok 3 miesiecy aby zobaczyc znaczna poprawe ale juz teraz moge powiedziec ze to dziala. Oczywiscie dodatkowo cwiecze 2-3 razy w tygodniu i codziennie po wsmarowaniu zelu masuje sobie nogi i posladki masazerem (takie cos male z wypustkami) Probowal tez ktos tego zelu ?

Gość 22karolina
a próbowałyście ozonoterapii??